Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Bugun şırnak ta Şehit Olan Askerlerimiz için 1 Fatiha 11 İhlas okuyalım

Şehit olan Askerlerimize

1 Fatiha : Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâaallîn.

11 İhlas : Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvallahü ehad Allah'üs-samed lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehu küfüven ehad.

OKUYALIM İNŞALLAH

Beytüşşebap'ta çatışma: 10 şehit 8 yaralı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı.

03 Eylül 2012 Pazartesi 07:58

beytussebapta_catisma_9_sehit_8_yarali_h22548.jpg
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Beytüşşebap ilçe merkezinde dün gece saat 22.00 sıralarında polis ve askeri noktaları hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle ilçede çatışma yaşandı.

10 ŞEHİT

İlk belirlemelere göre saldırıda 10 asker şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

20 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

PKK'lıların uzun namlulu silahlar kullandığı saldırıda 20 terör örgütü mensubu öldürüldü.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Şırnak Valisi Özkan'ın yaptığı açıklamaya göre 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğu çatışmada 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Şehitlerin, bugün Şırnak Tümen Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceği bildirildi.,

Fatiha

K

katip

Guest

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâaallîn.

Kul hüvallahü ehad Allah'üs-samed lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehu küfüven ehad.

Amin kardeşim .Rabbim razı olsun .
Bizde okuduk ..

Allahtan rahmet diliyorum şehitlerimize. teröre göz yuman ona destek veren bu habere karşı içinde en ufak bir sevinç kıpırtısı uyanan, onlara kurşun sıkan ve bu vatan için kötü hisler barındıran herkes için Rabbim onları Kahhar ismiyle tecelli etsin.perişan etsin.belalarını bulsunlar gerek devletlerin gerekse kişilerin.

Bazı sözlerin üzerine söylenecek söz bulamıyor insan ,yada buldukları boğazına düğümleniyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

siyang

Uzman Çavuş
Rabbim ailelerine sabır versin şehitlerimizede rahmet eylesin...gözü yaşlı anaların yetim kalan çocukların ahı kalmasın inşaAllah yıllardır bu acıyı bize yaşatan zalimlere.

K

Korunacak Bilgiler

Guest
Az kaldı, bu insanlara kendi evlatlarını ölüme yollatanlara manevi bir ceza gelmesi gerektiği düşüncesindeyim. Sizin heronlarınız bu askere saldıran terörist şerefsizleri şimdi takip edemiyormu yani. Anlaşılan van depremi yetmemiş akılları uyandırmaya. Askere kurşun sukan herkes ister farkında olsun ister olmasın belasını arıyor demektir.
Asker Abilerimizin Ruhu Şad Olsun Mekanları Cennet Olsun.

zümrüt

Uzman Onbaşı
Az kaldı, bu insanlara kendi evlatlarını ölüme yollatanlara manevi bir ceza gelmesi gerektiği düşüncesindeyim. Sizin heronlarınız bu askere saldıran terörist şerefsizleri şimdi takip edemiyormu yani. Anlaşılan van depremi yetmemiş akılları uyandırmaya. Askere kurşun sukan herkes ister farkında olsun ister olmasın belasını arıyor demektir.
Asker Abilerimizin Ruhu Şad Olsun Mekanları Cennet Olsun.
ağlattın beni abim allah razı olsun artık analar ağlamasın

aslıhan

Çavuş
Şehit olan Askerlerimize

OKUYALIM İNŞALLAH

birgün

Uzman Onbaşı
Şehit olan Askerlerimize

amin.. ALLAH CC ailesine sevdiklerine sabırlar ihsan etsin..ateş düştüğü yeri yakar .mevlam o ateşi düşürenleri kendi ateşleriyle yaksın...

necmiye

Onbaşı
Şehit olan Askerlerimize

amin.. ALLAH CC ailesine sevdiklerine sabırlar ihsan etsin.Vatan hainlerinide rabbim kahhar ismiyle kahrı perişan eylesin inşallah.

Üst Alt