Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hoca Düşmanlarından Allaha, Kurana ve Resulullaha Edilen Küfürler

Ulvi hocanın düşmanlarının gerçek yüzlerini görün diye yazıyorum.
Önce kısa bir açıklama yapılacak sonra küfürlerin linki konulacak. Herkes tıklayarak küfürlere ulaşabilir. Herkesin gerçek yüzü, dürüstlüğü ve neye hizmet ettiği açığa çıkarılacak imkan nispetinde.

Önce açıklama, sonra lütfen linki tıklayın dediklerimizin doğruluğunu görün:

Neden Ulvi Hocayı Karalıyorlar

Aslında karalamaya çalıştıkları ulvi hoca değil evliya ve kerametleridir. Ulvi hoca önce la.... isimli bir forumda Allah Rızası İçin yardımlaşma konusu açmıştır. Forumun sayısız üyelerine yardımcı olmuştur. Ama bu forumdan yasaklanarak ardından çeşitli karalama kampanyaları başlatılmıştır neden.
Dikkat çekici olay şudurki forumun sahibinin ateist olduğuna dair bir söylenti vardır vede kendine ait olduğu söylenen ikinci gizli ilimler sitesi gn.... te İslami aiaimler almak yasaktır.
Başka bir söylenti daha vardır bunlara ilave olarak forum bazı medyumlarla anlaşarak gelir temin etmekte, bunun karşılığında medyumların forumdaki insanları sömürmesine müsade etmektedir.
Bu üçü bir olunca işlerini bozan yani tekerleirne çomak sokan ulvi hoca yasaklanmış ve ardından iftiralarla kendileri ve ayakçıları tarafından karalanmaya başlanmıştır.
Şimdi gidin bakın aynı foruma ( formun şu an adı değişmiştir adı es..... olmuştur. ) Ulvi hocanın açtığı Allah Rızası İçin yardımlaşma konusu yoktur ve silinmiştir. Ulvi hocanın çoğu konuları silinmiştir. Hatta ulvi hocadan alıntıdır yazılan şeylerden bile ulvi hocanın ismi silinmiştir. Olaylara şahit olanlar bilirler bu yazılanların doğru olduğunu.
Peki akıl ve mantık sahibi bir birey olarak soruyorum niye
Niye ulvi hoca karalanıyor, konuları siliniyor ve ismi unutturulmaya çalışılıyor.
Çünkü ulvi hoca insanlara karşılıksızx yardım eden gerçem bir alim ve gizli ilimlerin ehli hatta üstadı bir insandır.
Şimdi bazıları çıkmışlar sırf karalayabilmek için ulvi hocayı absurt şeyler yazmışar. Adam sanki cumhuriyet savcısı gibi ulvi hocadan kimlik numarası istemiş , kendi inanmamış mış mış
Ne kadar traji komik, kim seni inandırmak zorunda. Sanane insanların kimlik numarasından, o zaman bende sana inanmıyorum hadi yaz bakalım kimlik numaranı
Sadece gülünecek, insanları aptal yerine koymaya çalışan basit düşünceli insanlar.
Ulvi hocadan kimlik isteyenler bizlerde sizlere inanmıyoruz hadi yazın hepiniz kimlik numaranızı.

Bu arada benim aklıma takılı başka bir soru: Daha ulvi hocayı görmeden bilmeden bu kadar küfürler eden, yalanlar uydurup iftiralar atan, ulvi hocanın kim olduğunu bilseler Allah bilir daha ne karalamalar yapar ne hikayeler uydururlardı. Çünkü yalan ve iftira bunların yapısında var.

İşte küfürlerin linkleri :


GERÇEK HOCALAR NURER, ULVİ, NURKUL ve DİĞERLERİ
 
:52:
 
Güncel
 

ipek

Uzman Onbaşı
Ey Rab 'bim ilmim olup şeytan gibi olacağıma, ibadetim olup azıp yoldan çıkacağıma beni Üveys gibi cahil et.Amin
 

hanne

Uzman Çavuş
Ey Rab 'bim ilmim olup şeytan gibi olacağıma, ibadetim olup azıp yoldan çıkacağıma beni Üveys gibi cahil et.Amin
 
Üst Alt