Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Anası Müslüman Babası Yahudi Olan Veledi Zinalar Okuyun (Nurkul Hocadan Alıntı)

Anası müslüman olupta asıl babası yahudi olan, evdeki namaz kılan babasını baba zanneden veledi zinalar haberiniz olsun bayram biter almanyadan başlar çine kadar hepsinizin musibeti başlar.
Sizi ne kurtuluşun öz babası starlar alabilir elimden, nede karı kızınıza tecavüz eden uzaylı e.t. ler. Nede kerhane karısı kılıklı veledi zina şeyhleriniz. Bakın size habersiz vurmuyorum siz ve peşinizden giden her namussuz bu akıbete giriftar edilecektir.
haberiniz olsun ananıza oynaş, öz babanız israilin ise zaten vakti doldu, yakında yeryüzünde öyle bir devlet kalmaz, kendiliğinden dağılacaktır.
Ama unutmayın veledi zina olan münafıklara şerrimiz yahudi ve hırıstiyana olan şerrimizden çok olacaktır. Bu arada o şerefsiz sahtekar, namussuz, onursuz münafık şeyhlerinize söyleyin onlarda bu hesaba dahil olacaktır.
Eksik kalmasın başlamışken muhatap olduğunuz rabbiniz yani Allah diye taptığınız şeytanlar ve yahudi cinlerde bu işten nasiplenecektir.
Artık vakit gelmiştir.
Muhammed Bekir namı değer nurkul. Diyarbekirli Türk Milleyetçisi bir kürt.

Üst Alt