Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Delaletin Dibine Sürüklenen Kişilere Hitaben

Bu konu yalanı ve sahtekarlığı destur edinmiş, şeytanı melek zanneden internet aleminin şarlatan ve sahtekarı haydarı kerrar ve peşinden giderek müslümanlarla alay etmeye çalışan havas yurdu gafilleri için açılmıştır.
Bu başlık altında herşeyi fotoğraf ve delilleri ile göstermeye çalışacağız.
Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki yalancının ailesine namusuna küfrediliyor derken bile bu sapkınlar, yalanlarına devam etömiş ne Allah'tan korkmuş nede kuldan utanmışlardır. Bu konuyu okudukça göreceksiniz ki hem arsız hem yüzsüz hem utanmaz hem edepsizdirler.
Şimdi Allahın izni ile başlıyoruz.

Haydarı kerrar şarlatanı ve havas yurdu sahtekarları hakkındadır. Bize karşı iddiaları ve gerçekte onların ne olduğu :

İlk öncelikle kendi açtıkları delaletin dibine sürüklenen kişilere hitabaen konularında yazmışlar ki



Gelelim bu yazdıklarının doğruluk araştırmasına, doğruluk bizim için önemlidir bizler annemizi ailemizi küfre layık basit insanlar olarak görmeyiz havas yurdunun yalan söyleyen geniş mezheplileri ve bunu tasdik eden haydarı kerrar geniş mezheplisi gibi.



Görüldüğü üzere mart 2013 ten 1.5 seneyi çıkın yani 18 ayı bakalım hangi aylara denk gelir. 2011 senesinin eylül ve ekimi.

Bakalım bu arada ulvi hocalarımız kurtuluş zor ve haydarı kerrar hakkında sataşıyorlarmı yoksa sahip mi çıkıyorlar.



Tarihini bakın, ulvi hocalarımız havas yurdunu ve kurtuluş zoru korumaya çalışırken kurtuluş zor ise yediği kabı kirletmekte, kendini arabistanlı lavrance zannederek küfürbazların ve islam düşmanlarının uşaklığını yapmaktadır. Ulvi hocamız bu yazıyı 2012 nin 9 . ayında yani eylül 2012 de yazmıştır.

Ulvi hocam havas yurduna, şarlatan haydarı kerrara, esedullah denilen sapkın sahtekara kardeşim diye sahip çıkarken, bu hain ve nankör insanlar casusculuk oynamaya çalışmakta ve içten içe ehli sünnet yardımlaşma sitelerini yıkmaya çalışmaktadırlar. Artık islam düşmanı münafık haydarı kerrar ateist uşağı münafıklarla birlik olmuştur. Bu birliği sağlayan ise annesine güven olmaz, babası delik açmadan şapka takamaz kurtuluşu zor gündüzlemesidir. Kurtuluşu zor şerefsizi her gittiği yerde iyi bir gündüzleme olduğunu ve gerçek babasının annesiyle evli olan insan olmadığının ispatını yapmıştır. Bunu yazıları okudukça görecek ve anlayacaksınız.





İşte asıl ihanet şebekesine ve ehli sünnet düşmanı kurtuluş zor ve haydarı kerrar gündüzlemesinin sinsi pilanlarının ispatına



Şu bozduğunu iddia ettiği organizasyonu kısaca açıklayalım. Ulvi hocalarımız misafir talebeler yetiştirmiş ve bu misafir talebelerim her birine ayrı bir site açılarak ücretsiz Allah rızası için yardımlaşmayı tüm internet ortamına yaymalarını istemişlerdir. ( bu emir sultan, katip, gökçe gibi zımbırtılar zamanında ulvi hocamdan talebelik alabilmek için ayağına paspas olup dolaşanlardır. Köpek gibi yalvaranlardır. Ama hepsi yediği kaba kirleten hain bunun için ulvi hocalarımız tarafından kovuldular, kuyruk acıları bundan fino köpeği gibi ürmeleri bundan.)

Ulvi hocamın en büyük özelliği Allah rızası için yardımlaşmayı başlatarak, sayısız insana karşılıksız yardım etmiş olmasıdır. Bunu yaparken tacizci sapıkları, Allah inancı olmadığı halde hocalık yaparak haydarı kerrar münafığı gibi iki islami dini konu paylaşarak inançlı insanları kandırarark paralarını yiyen ve ardından dalga geçen ateist oluşumlu şebekeleri çökertmiş olmasıdır.
Bunun yanında islam gizli ilimlerinin gücünü göstererek yahudi ve hırıstiyanları susturmuş olmalarıdır.
Bundan dolayı ateist havasçılar , paraya ilah diye tapmış basit havasçılar, haydarı kerrar gibi islam düşmanı münafıklar, sapık ruhlu bayan tacizci,si sahtekarlar hep ulvi hocalarımıza düşmandırlar.

Bakalım hak yolunda sebat ile ilerlediklerini iddia eden bu münafık ateist yapılı kesmin hak yoluna

Önce star 67 den niye özür dilediklerini ve ulvi hocaların oluşturöuş olduğu Allah rızası için yardımlaşma sitesini niye çökertmeye çalıştıklarını, gerçekte ne olduklarını, nelerden korktuklarını anlayalım.

İşte hak yolunda ilerlediklerini ve Allah rızası için yardım ettiklerini iddia eden münafık havas yurdunun eşşekliğini yaptığı star 67 nin sitesininm resimleri. Direk medyum reklamı, aslında ekmeği kesilen bu şerefsiz havasyurdu sahtekarları ama dilde kemik yok, adamlarda ar namus yok küfür baştacı ediyor anne avradı ayak altı yapıyor ve yine yalana devam ediyorlar.







Ticarete bakın tarihleri araştırırsanız kurtuluş zorunun stardan emir aldığı zamanlara rastlar. Peki bakalım
 
Gelelim ikinci bölüme ama öncelikle açıklamak istediğim bir husus var. Nurkul hocamızın haydarı kerrar eşşeğini ve avanelerini çarpmalarından sonra haydarı kerrar eşşeğide peşinden giden avanelerde sadece akıllarından olmuş bir deli olmamış, küfrü hazmeden bir namussuz, kendi benliği uğruna yalan söyleyebilen bir yalancı, her türlü iftira atan bir iftiracı, ve onlar kördürler göremezler Ayetinin bahsettiği bir körler güruhu, ve insanı en güzel şekilde yarattık sonra aşağının aşağısına ( hayvanlardan aşağıya ) çektik diye bahsedilen hayvanlardan aşağı çekilmiş domuza benzeyen insanlar topluluğu olmuşlardır.

Mümin aynadır bakan kendini görür bakın resimlerle göstereceğimiz gibi sözlerinin devamı şöyle :



Bunu ticaret olarak yaptıkları ve bunu ilanlarla duyurdukları halde diyorlar. Bakalım kim ilanlarla duyuruyormuş ticaretini ulvi hocalarımız mı, onlar mı


İşte haydarı kerrarın ilanlarla sattığı kitabının ilanının resmi



İşte haydarı kerrar sahtekarının kitabının reklamını yapmak için bugün açtıkları bir konu





Nasıl buram buram reklam kokuyor değilmi, halbuki ışık adlı üyeleri eski üyelerdendir, üyelik tarihi şubat 2012 dir.

Bakın mayıs 2012 de ışık adlı üyelerinin sorduğu kitabın aynı sitede yani sorduğu sitede yani havas yurdunda reklamının resmi



Görüldüğü gibi bunlar yine aç kalmışlar yine sahtekarlık ve şarlatanlığa saparak reklam yapıyorlar. Işık bu kitabı nerde nasıl bulacağını çok iyi bilir ama insanlar anlaşmalı bir sahtekar topluluk olmasın.

Sahtekarlık yalan ticaret nasılda açığa çıkıyor kendi sitelerinde.

İşte özür diledikleri star 67 nin sitesinde ilanlar vererek havas malzemeleri ticareti



Bakalım ilanlar vererek ticaret yapıyor dedikleri ulvi hocaların ticareti varmı, işte ulvi hocalar kendi dillerinden



Utanmadan birde yalan 2 yazmış. Yaklaşık beş altı senedir internette oldukları halde daha kimsenin ulvi hocaların yüzünü görmediğini ve telefon numaralarını bile bilmediğini itiraf eden bu gerizekalı az önce ne diyordu ilanlar ile duyurdukları diyordu. Ulan gerizekalı, ulan mal kim olduğunu göstermeyen, telefon numaralarını vermeyen yaptıkları herşeyi Allah rızası için yardımlaşma altında yapan ulvi hocalar nasıl ilan veriyorlar ne ilanı veriyorlar. Yalan 2 yazarak hakikaten kendi yalanın ı ortaya koyuyorsun, insan bu kadarda gerizekalı olmaz.
Görüldüğü gibi kendi ilanları ortada, ama ticaretlerini ilanlarla duyurdular dedikleri ulvi hocaların ise daha kim olduğunu ve telefon numarasını bile bilen yok. Bu nasıl ilan vermekmiş, ilan veren insanın yeri ve kim olduğu bellidir.
İşte ulvi hocaların müminliğinin hadislerle ispatı mümin aynadır bakan kendini görür.

Havas yurdunun münafıkları siz nasıl müslümansınız ki Allah sizleri kendi eliniz ve kendi dilinizle kendinize rezil ettiriyor.
 
Bakın şu üç beş satırlık yazılarında bile ne kadar münafık kokulu oldukları ve münafıklığın içlerine işlemiş olduğu açığa çıkmaktadır.

Yalanları 1. Ulvi hocalarımız çirkefleşerek saldırıyor diyorlar, işte ispatlarıyla görüldüğü gibi sinsice tuzak kurmaya çalışan ve çirkefleşerek saldıran onlar.

Yalanları 2. Hak yolunda diyorlar, ama özür diledikleri, birlik oldukları yerler ve kendi siteleri ticaret dolu.

Böyle yazmaya devam etsem bu 7 - 8 satırlık yazılarında 100 tane yalan çıkarabiliriz nerdeyse. Zaten ispatları ile yukarıda görüyorsunuz.


Konunun devamı gelecek.
 
Gelelim haydarı kerrar şarlatanı ve havas yurdu sahtekarlarındaki ticaret reklamlarının devamına. Ondan sonra ise ne kadar hak yolunda gayyret ve sebatla ilerlediklerini göreceğiz. Bu adamların hak diye şeytana biat ettiklerini, rezillikleri yüzlerine vuruldukça insan olup utanacakları yerde ahmakça konuşarak kendilerini dahada rezil rüsva ettiklerini gözlerinizle göreceksiniz.

Aşağıda yazdığımız ha... hocadır. Zamanında hem ulvi hocaların hem haydarı kerrarın talebesidir. Ama ulvi hocaların talebeliğinden ayrılmış ve haydar hocanın talebeliğine devam etmiştir.
Bakalım haydarı kerrarın talebesinin ticaretine.
Burda şu konuya dikkat çekmek istiyorum. Havas hoca rızkını havas üzerine edindiği bilgiden temin eden birisidir. Şimdiye kadar ulvi hocalarımız asla sen ticaret yapıyorsun diye suçlamamıştır aksine destek olmuşlardır. Onunda ulvi hocalarla arasını bozan haydarı kerrar kabinesidir. İnsan rızkını bilgisinden kazanıyorsa bu suç değildir kazanabilir. Ama havas yurdu baş şarlatanı haydarı kerrar ve onun tasmasızı esedullah nedense kendi içlerindeki bu düzenbazlığı laf oyunları ile ulvi hocalarımıza yamamaya çalışmaktadırlar.


Bakın görüldüğü üzere haydarı kerrar şarlatanının kitabının reklamı en üstte

Birazda alttaki resmi inceleyelim





Peki haydarı kerrar şarlatanı ve esedullah sahtekarı h.... hocaya en ufak bir şey demişlermidir hayır.

Niye, sebebi bellidir onların düşmanlığı Allah rızası için karşılıklı yardımlaşmayı yayan ulvi hocalarımızadır. Haydarı kerrar ve esedullahınki sadece para davasıdır. Göreceksiniz konuları inceledikçe bazı şeyleri.
 
Gelelim havas yurdundaki ticaret haneye :

Allah rızası diye bol keseden sallıyorlar ama gerçekte alakaları yok.

Dost site diye reklamın ı yaptıkları ticarethanelerini inceleyelim. İki tane siteyi örnek aldık. Psikolog merkezi ve h.kerrrar.

İşte aşağıda resimleri.



Psikolog merkezinden incelemeye başlıyoruz.

İşte psikolog merkezinin sitesi. Kırmızı daire içindeki yerleri incelerseniz fiyatlardan bahsetmektedir.





Bakın adamlar euro üzerinden çalışıyorlar. Herşeyi Allah rızası için yapıp ticaret yapmadıklarını söyleyen havas yurdu gerçeği işte bu. İmanlarının köküne bakarsanız buram buram para kokar. İslam kokmaz. Biz bunları senelerdir bildiğimiz halde bunlara bir defa bile ticaret için yapıyorsunuz gerçek niyetiniz Allah rızası değil para demedik. Bir psikolog tabiki okulun u okumuş parasını mesleğinden kazanacaktır. Yada bir hoca mesleği sahip olduğu havas ilminden kazanacaktır. Ama ekmeğinin kesilmesinden ve aç kalmaktan korkan haydarı kerrar sahtekarı ve peşinden giden imanlarını menfaate satan insanlar her şeyi Allah rızası için yapan ulvi hocalarımı lekeyebilmek için kendi yaptıkları ticareti bile ulvi hocalarımız yapıyormuş gibi göstermeye kalmışlardır.

Bakın işte haydarı kerrar sahtekarının yalanı. Haydarı kerrar yalancının ailesine küfrediyorlar diyor nurkul hocam. Sen ne kadar geniş mezhepli bir insansınki ailenden vazgeçerek yalan söyleyebiliyorsun. Sen şeytanın oyuncağı olmuş beş para etmez birisin.

Allah rızası için yaptığını iddia ederek insanları kandırmaya çalışan havas yurdu ve haydarı kerrar sahtekarlığı işte resmi



Hani hiç kimse maddi talepte bulunamazdı, reklamını yaptığın psikolog merkesi hiç kimse değilmi, euro talebinde bulunuyor. Şimdi bundan haydarı kerrarın haberi yokmu var, eşek gibi biliyor ama eşek olduğu için insanları kandırmaya çalışmaya devam etmeye çalışıyor.

İşte havas yurdunda psikolog merkezinin resmi ve dikkat çekicidir bu psikolog merkezide esedullah gibi almanyadandır



Aşağıdaki resme bakarsanız burası Allah rızası için manevi yardımların ve paylaşımların olduğu bir sitedir diye reklam geçer. Altta ise gülünecek şekilde euro yani avrupa parası ile çalışan bir psikolog merkezinin reklamını yapar. Utanmdan birde maddi talepte bulunan varsa bize şikayet edin der, insanlar ahmak ya aklı sıra kandırırlar. Zekasız haydarı kerrar o zaman psikolog merkezi maddi talepte bulunuyor ben seni ayıktırayımda gerizekalı olduğunu herkes farketmesin XD:







Üstte Allah rızası için manevi yardımlaşmanın yapıldığı yer yazanlar nedense burda bir ticarethanenin reklamını yaparlar. Ya bunlar Allah rızası nedir bilmiyorlar yada parayı ilah yerine koyuyorlar. Hani Muhyiddini arabi hazretlerinin sözü vardıya sizin taptığınız benim ayağımın altındadır diye. Bunlar herhalde hala ayak altında olanlara tapmaya çalışıyorlar. Belki bilerek belki bilmeyerek. Bilmiyorlarsa gitsin Allah rızasını ulvi hocalarımızdan öğrensinler eşşek olmasınlar. Bilerek yapıyorlarsa zaten münafıklardır yapacak bir şey yok.

Bu arada az masraf gerektiren yazma felan diyorlar ya, herhalde bu az masraf oluşturan havas malzemelerinişde star dan alıyorlardır. Star ile kanka olmuşlardı ya. Bu arada insanlara havas işlemlerinin masrafının olduğunu öğretiyorlar.

Peki burda bir soru sorsak az değilde çok masraf gerektiren havas işlemlerinin parasını kim karşılıyor XD:

Akılları sıra hala insanları salak, ahmak yerine koyup kandırmaya çalışıyorlar. Tabiki havas işlemini yaptıran insanlar karşılıyor. Yok onlardan almıyorsanız, sizde karşılamıyorsanız demekki yapmıyorsunuz demektir.
Hani Allah rızası için yapıyordunuz cebinizden para çıkıcak oldumu Allah rızasından vazgeçip menfaat ve karamı bakıyorsunuz. Parayamı tabi oluyorsunuz havas yurdu. Söz açılmışken az masraf gerektiren dostları starın havas malzemeleri satan dükkanlarındaki ticaretide gösterelim.





Dikkat edilirse eski bir esmini koyduk straın sanal mağazasının. Ytl yok lira var. Bu adamlar stardan özür dileyip, starla iş birliği yapmaya başladıkları zaman zaten star havas üzerine ticaret yapıyormuş.



Tarihe dikkat ederseniz 2011 in aralık ayı. Aşağıdaki resimdeki tarihlere dikkat edin 2011eylül ekim arası kurtuluş zorun ve haydarı kerrarın kendini stara satarak ihanete başladığı tarihin resmi.



Burda kurtuluş ve haydarı kerrar şerefsizlerine sorulacak tek şey şereflerini kaç paraya satarak, yalan söyleyene küfredildiği halde kaç para için küfrü hazmedip namus kavramından vazgeçtikleridir.

Peki ulvi hocalarımıza niye düşmanlar gelelim bunun sebebine. Ulvi hocalarımız havas malzemesi kullanmazlar, onlar için az masraf çok masraf diye bir şey yoktur. Ulvi hocalarımız seri ve hızlıdırlar bir insanın bir anda yada bir kaç saniya yada dakikada düzelmesine ve iyileşmesine vesile olabilirler.

Buda havas malzemesi satanların, ve az çok masraf güden haydarı kerrar gibilerin işine gelmemektedir. Hele hiç bir medyumun işine gelmemektedir.


Ruhsal enerjiyi biraz daha inceleyelim, havas yurdundan daha öncesinden ruhsal enerjide psikolojik danışmanlık varmış. Size tesadüf mü :3:


Bizce değil





 
Peki bu kadar sahtekarlığın içine girmiş şarlatan haydarı kerrar ise kendi reklamını nasıl yaptırmaktadır.









Bakın bu kadar sahtekarlığın içinde olan şarlatan haydarı kerrar nasılda kendini islam düşkünü bir insan gibi göstermeye kalkmış. Ulvi hocalarımızı gizli olmakla, sanalda gizlenmekle, klavye arkasına gizlenmekle suçlayan haydarı kerrar ve kapı finosu esedullah diğer taraftan bu kadar gizliliğin içinde olan ulvi hocalarımızı reklam ve ticaretle yapıyorlar şeklinde iftira atmaya kalkmışlardır. Mümin aynadır bakan kendini görür. Bakın kendilerini nasıl reklam ediyorlar.

haydarı kerrar kimdir yazısını yazdıran haydarı kerrar kimdir ben size söyleyeyim. İyibir sahtekar ve münafıktır, satılmış bir hain ve şerefsiz bir eşektir.

Tarikat yolu bellidir yunus emrenin tapduk emreye dediği kapından içeriye eğri odun giremez. haydarı kerrar eşşeğinden ise sahtekarlık ve şarlatanlıktan başka bir şey bağlı bulunduğu kapıya girmemektedir. Haydarı kerrar münafığı böyle yaparak çirkefliğini menzil şeyhlerinede bulaştırmakta ve sinsice onlarıda lekelemeye çalışmaktadır. Zaten şuda vardır bu kadar yalan ve münafıklık dolu bir insana vekillik veren şeyh şeyh değil eşektir. Bu kadar yalan ve münafıklık dolu bir insana vekillik veren insan evliya değil eşkiyadır. Bu kadar yalan ve münafıklık dolu bir insana vekillik veren saadat, saadat değil sakatattır.
Bakın saadtları nasılda kitap ticareti yapmasına izin veriyorlar. Mademki ticaretinize saadatınız bile izin vermiş, bunu dilinizle ikrar ediyorsunuz niye kendinizi Allah rızası için yapıyor gösteripte ulvi hocalarımıza ticaret yapıyorlar şeklinde iftira atıyorsunuz. Demekki asıl ticaretçi ve menfaatçi sizin saadtınız sizin dediğinize göre. Yada saadat dediğiniz insanların sizden haberleri bile yok, sırf onları lekelemek ve cemaatler arası fitne çıkarabilmek için böyle yalanlara başvuyorsunuz haydarı kerrar eşşeği ve esedullah münafığı.
 
Şimdide haydarı kerrar sahtekarını biraz inceleyelim

işte haydarı kerrarın diğer sitesinin resmi



İşte aşağıda haydarı kerrar sahtekarının saadatının izniyle sattığını iddia ettiği kitap ticaretinin resmi





Bakın kitabını o zaman 18 liraya satıyormuş


Kendisi ticaretçi olan haydarı kerrar, nasıl olurda ben Allah rızası için yapıyorum der. yalancı ve münafık olursa der.

Peki ömrü boyunca kimseden para almamış ve kim olduğunu dahi bilmedikleri ulvi hocalarımıza nasıl reklam ve ticaret yapıyorlar der, şerefsiz olduğu için der. iftiracı olduğu için der.

Daha haydarı kerrarın sağ elin yaptığı iyiliği sol elin bilmemesi gerektiği öğrenemediğini görmüş olduk. Haydarı kerrar dini konulardan bahseden ama aciz bir cahilden başka bir şey olmayan bir zavallıdır. Bir sahtekardır, bir şarlatandır.
 
Buradaki asıl olay ulvi hocalarımızın Allah rızası için yardımlaşma başlığı adı altında starın reklamını verdiği medyum olcayların, medyum dolunayların ellerinden kurtardığı çaresiz insanları, nurkul hocamıza küfreden basit havasçı abdullah ozanların ellerinden kurtardığı, az masrafçı sahtekar ve şarlatan haydarı kerrarların ellerinden kurtardığı, tacizci e.t. lerin tacizinden ve tecavüzünden kurtardığı masum ve çaresiz insanları tekrar ulvi hocaların ellerinden islamı ve dini alet ederek almak ve tekrar gelir ve kadınları ise beleş vücut haline getirerek kullanabilmektir. ( yani imanlarını ve islamı menfaatleri uğruna satmaktır. )Ve bu insanlar bu kadar şerefsizlerki bu iğrenç oyunlarına menzil şeyhlerini ve saadtlarını bile alet etmeye kalkmışlardır. Eğer menzil şeyhlerinin ve saadatlarının bu durumlardan haberi var ve ses çıkarmıyorlarsa onlarda bunlarla aynı ayar ve aynı seviye cinlerin oyuncağı, şeytanların eşşeği olmuş insanlardır demektir.
Atatürk haydarı kerrar ve avaneleri gibi şerefsizler yüzünden tarikatları yasaklamıştır. Gördüğünüz gibi dini alet ederek nasıl insanları kullanmaya ve sömürmeye çalışmakta, nasıl fitne çıkarmaya çalışmakta, iyiyi yok ederek batılı hak gibi göstermeye çalışmaktadırlar. Bu gibi insanlar şerefsiz ve yalancı olduğu için nasıl şimdi menfaatlerine ters düştü, ekmeklerini kesti diye ulvi hocalarımıza küfretmeye çalışmakta, yalan söyleyerek ve iftira atarak ulvi hocalarımızı karalamaya çalışmaktalarsa, islam alemi üzerinden bu gibi şerefsizlerin ayağını keserek hükmünü kıran atatürküde aynı şekilde yalan ve iftiralarla karalamaya çalışmaktadırlar. Allah böyle din bozguncusu münafık dincilerin şerrinden bizleri korusun.


Devamı gelecek ...
 
Birazda haydarı kerrar eşşeğinin ilminden bahsedelim. daha düne kadar ben haydarı kerrardan görülmeyen alemle ilgili bir şey istesem, cinlerin eline düşersen nasıl kurtarırım derdi. Bir akrabamda böbrek taşı var dedim tavuk suyu içir dedi. Ama ulvi hocama böbrek taşını söylediğimde bu gece temizlerim dedi ve temizledi biiznillah.

Sonradan haydarı kerrar herkes karşısındakini kendi gibi görürmüş misali ulvi hocalarımızıda kendi gibi sahtekar zannetti ama rezil oldu çıktı.
Aşağıda linkini verdiğim konuyu okursanız haydarı kerrarın şeytanı melek zannetmesi ve rezil olarak kendini kurtarabilmek için yalanlara başvurması anlatılıyor. İspatlarıyla.
Konunun adı
Sahtekarlara Binaen Güncel

Linkinden okuyamayanlar için ben konuyu alıntı yaparak aktarmak istiyorum.

Bu aralar hatem hocanın hatırına susmuştum ama anladımki yalancı haysiyetsizler tavuk gibi gıdaklamaya devam ediyorlar. Önceleri evliyalık taslayıp Allahı badigard ilan edip Allahla insanları korkutmaya çalışan haydarı kerrar taifesi, nurkul hoca karşısında rezil kepaze olunca, işi yüzsüzlüğe vurdular. Usta hırsız ev sahibini bastırırmış misali kendi rezilliklerini nurkul hocama mal etmeye çalışıyorlar. Yalancının annesine küfür ediliyor diyorsun adamlarda ar namus bedava. Anne peşkeş çekmek bol bol. Kötü evlat bu kiminle anılacağı elbette belli.
İşte size ağır laflar şizofreni haydarı kerrar ve gerizekalı avanesi. Hadi bana beddua ver, kahriye okuda parmaklarımı tutmaz et XD:
Siz varya esedullah salağıda dahil ne kadar şerefsiz, adi, sahtekar ve yalacı insanlar olduğunuzu ispatladınız. haydarı kerrar eşşeği hani nurkul hocama niye bir şey olmadı ? ama bak sana çok şey oldu rezilliğin ve kepazeliğin açığa çıktı.
Hadi badikardın ilan ettiğin ilahını gönder üstümede görelim bakalım, bilirsin sizin taptıklarınızın ulvi hocamın talebelerine gücü yetmez.
,Birde haydarı kerrar eşşeği bir koruma hicabı paylaşıp çok büyük koruma hicabıdır bulunan odaya cin şeytan giremez diyorsun ya, o zaman insanların ölürken imanını şeytan çalmasın diye şeyhlere bağlanmaya ihtiyaçları yok. Odalarına o hicaptan assınlar şeytansız rahat ölsünler XD: Tarikata hiç gerek kalmasın XD:
Yada o hicabı boynumuza takalım gidelim bir cindiye mendele baktıralım bakalım gerçekten cinler gelemiyormu XD:

Hani hatem efendi ölmüştü sahtekar haydarı kerrar ve esedullah , ispat istiyordunuz işte size ispat XD:

 
Hatem hoca haydarı kerrar ahmağına diyorki bak rukyail zannettiğin şeytan ruhanisi seninle dalga geçiyor diyor. Gerizekalı haydarı kerrar ise melek zannettiği şeytana hatem hocanın irtibatlı hadimi hatem hadimi katlettirmeye kalkıyor. Sonuç ne peki XD:XD:XD:

Tabiki haydarı kerrar reil oluyor. Dikkat ederseniz hatem hoca hatem hadim ile hala bakım yapmakta ve şifa vesilesi olmaya devam etmektedir. Peki buna rağmen ahmak haydarı kerrar akıllanmışmıdır hayır çünkü o kördür artık göremez.
 
Bu konunun daha ayrıntılısı ise şu konuda geçmektedir.

Ulvi Melekleri ve Şeytanları Nasıl Ayırt Ederiz ?

Linkten ulaşmayı beceremeyenler için ben alıntılarla konuyu aktarmak istiyorum.

Aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere öğrenebilmek için bize sorulmuş sorudur.


En son bu sahtekarların yalan ve hilelerine karşı biz buna cevap vermeyince içindeki cehalet ve hata dolan yazılarını yazarak yine ortalığa cehalet saçmışlar.


Yukarıdaki verildiği cevapta görüldüğü gibi bu adamlar 18.000 alemden geçtik elhamdulillah diyen yunus emrenin bahzettiği 18.000 alemden hala habersizler. Zannediyorlar ki hala sadece şeytanlar temessül eder.
Daha temessülün ne olduğunundan ve kaç çeşit temessül olduğundan habersizler.
Madem bunlar cehaletlerini gösterdiler artık gerçek cevabı vermenin zamanı geldi. Ulvi melekleri 18.000 alem varlıklarından Kuranı Kerim yolu ile ayırt edebilirsiniz. Ulvi melekleri 18.000 alem varlıklarından ayırt edebilmeniz için önce M.S alim olmanız gerekmektedir. Sadece buda yetmez. Bununla beraber M.V ilmini bilmeniz gerekmektedir.
M.V. ilmi KUranı Kerim'deki asıl ve esas ilimdir. İçinde yaratılıştan, kıyamete kadar düşecek kuru yaprak bile vardır.
Ama Evliyalığı şeytanlara kanmışlık zanneden, şeytanların oyununa kurban giden bazıları hala görüntüye bakmaktadırlar.
Önce siyah beyaz dediler iyiler beyaz kötüler siyah olu. Onlara öğrettik. Hatalarını anlayıp öğrendikten sonra konuyu esmalara çevirdiler.
Öğrettiğimizin resmi


Öncelikle meleklerle şeytanların temessülü arasındaki farkı anlatmaya çalışan haydarı kerrar denen cahil insanın gerçekte şeytanlarla melekleri ayırt edemediğinin ve şeytana kanarak oyuncak ve rezil olmasının ispatı.
Kırmızı daireli yerlere iyi bakın.
Önce misafir talebelerin reisi hatem hoca, haydarı kerrara düştüğü durumu gösteriyor sonrada haydarı kerrarın rukyail melek ve diğer günlerin ulvi melekleri ve ulvi hadimleri olarak gördüklerinin şeytan olduğunu söylüyor. İşte misafir talebelerin reisi hatem hocanın yazısı

İnanıp öğreneceği yerde haydarı kerrar, melek rukyail zannettiği şeytana hatem hadimi öldüttürmeye çalışıyor. Tabiki haydarı kerrar melek rukyail zannettiği şeytan haydarı kerrarla dalga geçiyor ve öldürdüm gösteriyor. Şeytana kanmış haydarı kerrar ise vecde gelerek büyük konuşmaya başlıyor XD:
İşte aşağıda resimleri



Misafir talebelerin reisi hatem hocaya , hatem hocanın görevlisi hatem hadim alındı artık istesende bir şey yapamazsın diyor.

XD:
Hatem hoca yine haydarı kerrar eşeğine öğretmeye çalışıyor ama haydarı kerrar kafasız. Laf anlamıyor.


Hatem Hocayı chata düelloya çağırıyor.


Hatem Hoca kişilerin hallerine vakıf bir ilim sahibi olduğundan ve artık haydarı kerrarın kalbini şeytana kaptırmış, cinlerin esiri bir insan olduğunu farkettiğinden çağrısına karşılık şu şekilkde cevap veriyor.
BU cevabıda haydarı kerrarın yalancı ve iftiracı olmasından kaynaklanıyor.


Buna rağmen haydarı kerrar israrla hatem hocayı çağırınca haydarı kerrarın ilim bilmez laf anlamaz bir eşek olduğunu bildiğinden, son bir kez akılları başlarına gelsin, şeytanlara kandıklarını anlasınlar diye talebelerinden salih hocayı telefonla arayarak chata haydarı kerrarın karşısına gönderiyor. Hatem Hoca haydarı kerrarı gerçekte muhatap almaya bile değer bulmuyor ama yanında kanan saf insan varsa diye bunu yapıyor. Yoksa dikkat ettiyseniz kopyalama yaptığımız yer onların açmış olduğu konu, hatem hoca adam yerine koyup bu konuya cevap dahi vermemiş şimdiye kadar.
İlk defa konular uyuştuğu için biz cevap veriyoruz.


Bu arada kafasızlıklarının bir ispatıda şu

Onlara anlatmıyorum onlar kaç kişi oldukları halde ve bu kadar zaman geçtiği halde hatem hoca, salih hoca ilişkisini çözememişler. Birde utanmdana Kuranı Kerimin sırlarını, manevi alemleri, meleklerin sırlarını çözmeye çalışıyorlar.
Hatem hocanın bürosu vardır ve tek internet bürosundadır. Evinde internet bulundurmaz. Haydarı kerrar ile tartışırken bürodan yazışan hatem hoca, hem saatin geç olması, hemde haydarı kerrarın ve yanındakilerin sahtekar ve şarlatan olduklarını bildiği için telefonla talebesi salih hocayı arar ve zaten bu durumlardan haberdar olan salih hocaya ben bürodan çıkıyorum sen gir bakım karşılaşmasına der. Şiğmdi bu zekasızlar arama kelimesinide anlamayacakları için açıklıyoruz, telefonla arar. Salih hoanın bilgisayarı açop havas yurduna girmesi sadece bir kaç dakikadır. Hatem hocanın bilgisayarını kapatıp bürodan çıkmasıda bir kaç dakikadır.
Bunu çözemeyecek kadar zekası kıt insanlar meleklerle şeytanları ayırt etmenin yollarını ve sırlarını çözdüklerini iddia ediyorlar, çok gülünç değilmi XD:
Bu arada şeytanların dalga geçtiği haydarı kerrar eşşeği ise galeyana gelmiş boş keseden sallamaktadır. XD:
O boş boş martaval okur sallar dururken salih hoca chate girer. ( yani sohbete )
Aşağıda resimleri

Salih hoca selamını verir, kendini tanıtır ve hatem hocanın kendini aradığını söyler. Zeka özürlülerin çözemediği kısım XD:

Salih hoca ve hatem hadim hakkında kısaca bir açıklama yapalım. Hatem hadim dünyada 7 kişiye gözükür sekinci kişiye gözükmez. Ancak ulvi hocalar gibi ilminde deryalaşmış, ruhaniyet ve maneviyatın sırlarını çözerek tek noktada toplamış dünyadan kopup ilmin derinliklerinde kaybolmuş insanlar hariç.
Salih hoca hatem hadimin sadece kendine bağlı cin taifesinden oluşan hatem askerlerini görebilmektedir. Zaten kendi görevlileride hatem askerlerdir.
Hatem hoca salih hocanın hatem efendiyi göremeyeceğini bildiği için hatem efendinin 7 tane hatem askerini salih hocayla göndermiştir. Başlarında hatem efendinin durmasını rica ederek.
Hatem askerlerin hala başında durduğunu gören salih hoca hatem efendinin kendisinde olduğunu ama hatem efendiyi kendisininde göremediğini ama askerlerini gördüğünü söylemiştir. Haydarı kerrar ahmağı önce hatem efendiyi gözükür hale getireceğini vurgulamış, sonra kafası dank ederek gerisin geriye çark etmiş ve dansöz gibi kıvırma hareketleri yaparak kurtulmaya çalışmıştır. Buda haydarı kerrarın yalancılığını ve şahşiyetsizliğini ortaya koyacak ispat niteliğindedir. Hatem hocanın haydarı kerrarı muhatap alınacak bir adam yerine koymamasında ne kadar haklı olduğununda göstergesi.
Resimler aşağıdadır:

Haydarı kerrar kıvırmalarına devam ederek, ben sana gözükür hale getireceğim demedim, ben bana gözükür hale getireceğim dedim diyerek kendini kurtarmaya çalışmıştır XD:

Halbuki az önce söylediği söz ortadadır.
 
Okudukça haydarı kerrar ahmağının bir ilmi olmadığını sadece şeytanlara kanmış bir ahmak olduğunu anlayacaksınız.



Bu arada ilimden nasipleri olmadıklarını ve beceriksizliklerinide itiraf ediyorlar. Bakın

Kendi beceriksizliklerini örtebilmek için ilim ehli ilmini tüm dünyanın gözü önünde ispat edebilen insanlara şerefsizce iftira atıyorlar. Halbuki asıl cinci hatta cinci bile değil şeytancı kendileri. Hani islamda bahsedilen doğruluk nerde yok, işlerine gelmediğinde Allahın hiç bir emrine uymuyor bu haydarı kerrar münafığı ve avanesi şeytancı takımı.
İkinci itiraf ise sedaa nikli üyelerinden gelmektedir. Seda isimli üyeleri diyorki burda dua önerilir.
O zaman herkes alsın dua kitabını okusun çıksın. Sizin önermenizemi ihtiyacı var insanların. Sizler akıllısınızda insanlar ahmakmı hangi duayı edeceklerini yada okuyacaklarını bilmiyorlarmı XD:
Bu duaların kuran ayetleri olduğunu gördüm diyor seda
Bu bile ulvi hocalarımızdan çalıntıdır, hastalığa göre ayet okumalarını dünyada ilk ulvi hocalarımız çıkarmıştır ama onlar ilimle okunacak ayetleri söylemişlerdir. Ve dedikleri ayetleri dedikleri sayıda okuyan herkes iyileşmiş ve teşekkür etmiştir.
Ama haydarı kerrar münafığı ve avanesi şarlatanlıkla ayetleri söylemektedirler. O zaman alsın herkes eline Kuranı Kerimi her gün okusun sıkıntılı insan kalmasın.
Üçüncü olarak seda haydarı kerrar ahmağının kendine verdiği ayetleri okuduğunu ve hiç bir gelişme olmadığını itiraf etmiştir. Buda ulvi hocalarımızı taklit eden bu sahtekarların ne kadar başarısız olduğunun ispatıdır.
İşte resimleri

Zümra kardeş içindeki iyi niyeti göstermeye çalışmış ve anlatmıştır ama boş Bu şeytana oyuncak olup nefsini ilah edinen eşklere nafile yinede yasaklanmıştır. İşte ulvi hocalarımızın farkı onlar küfür olmadıkça kimseyi yasaklamadılar bugüne kadar. Bırakın kendilerine düşman olanların bile ailelerinin şifaya kavuşmasına vesile oldular hemde bile bile.
İşte alimle zalimin cahilin hainin farkı bu.
İşte sayın zümranın çırpınışı



Bir bayan olan zümranın ağır tahrik edilmesini ve yasaklanmasını görüyorsunuz.
Neyse parantezimizi kapatalım ve konumuza dönelim. Şeytanların bineği ve eşeği haydarı kerrar yine salih hocayı ve hatem hocayı bol keseden atarak tehdit etmeye çalışmış, salih hocada yürü be ordan sahtekar elinden geleni ardına koyma dercesine hadi elinden geleni yap demiştir. XD:


Mavi yazılı yer yine yalandır. Hatem hocanın hastalarını telefonla arayıp bakınmayın ona diyenler kendileridir. Zaten yukarıda açıklamıştık bir daha açıklamaya gerek yok.
Konuşmanın devamı aşağıdaki şekildedir. Haydarı kerrar şeytanı hala kendine evliya demeye çalışmakta ( bu kadar yalan söylediği halde utanmadan :3: )

Bu kadar yalan söyleyen insan Peygamberimize uymuş olmaz şeytana kanmış olur. Hatem hocanın uyarıları nefislerinin ağırına gitmişki hala bunun davasındadırlar.
Aslında bu haydarı kerrar ahmağının birde peygamberimiz benimle zina yapıyor diyen şeyhnurla olayı vardır. ( hakkında anlatılan )
Haydarı kerrar ahmağı bu şeyhnur şerefsizinin gördüğünün gerçek Peygamberimiz olduğunu söyler yani zina yapanıjn. Ve şeyhnurdan haydarı kerrarı yani kendini evliya olduğunu kabul etmesini ister. Şeyhnur pisliğide hayır haydarı kerrar sen evliya değil sıradan bir insansın deyince şeyhnur ile arayı bozar. :3:
Şeytan şeytanla anlaşamaz tabi :3:
Konuşmanın devamı aşağıdaki şekildedir :

Uzamasın diye artık fazla açıklama yapmıyorum sadece gerekli yerler açıklanacak.

Mavi yazılı yerde yine haydarı kerrar ve avanesi ahmaklıklarını bir kez daha ispat etmektedirler. Aslında ahmaklıktan ziyade şeytanlık kendileride anlıyor ama yalan ve münafıklık içlerinde var. İşlerine gelmiyor.
Ben yinede anlatayım siz yalancılıklarını ve zekasızlıklarını anlayın bunların.
Hatem hadim ulvi bir hadimdir benzetmeyle bir bakan. Dünyada havas ilmi üzerine yedi insan ile görüşür sekizinci ile görüşmez. Kaidesi budur. Ama cinler aleminden askerleri vardır. Yani bakanın etrafında gezdirdiği korumaları vardır teşbih olarak. Bakan bir yere gider siyah camlı bir arabanın içindedir korumalarıda onunla beraber gider yaya ve motorlu olarak. Siz bakanı göremezsiniz ama korumalarını görüp bakanın orda olduğunu anlarsınız. Ne zaman korumalar giderse o zaman bakanın gittiğini anlarsınız çünkü korumalar bakana bağlıdır ve bakanla beraber hareket ederler.
Salih hoca kardeşimizin anlattığı ama işlerine gelmediği için israrla ahmağa yatarak anlamamazlığa geldikeri olay budur. Yani salih hocanın hatem hadimin askerleri etrafımda demesinin sebebi. O askerler cindir salih hocada cinleri görebilmektedir.
İkincisi ise bir iftira vardır salih hoca hatem hoca bir ulvi talebe değildir. Salih hoca ulvi hocaların talebesi değil hatem hocanın talebesidir. Hatem hocada ulvi hocaların talebesi değil h. yasin hocanın talebesidir ve ulvi hocaların hoca arkadaşıdır. Ulvi hocalrla tanışmadan öncede hoca olan gizli ilimlerle uğraşan ve hocalık yapan bir insandır. Ulvi hocalar hatem hocanın karakterini beğendiklerinden dolayı kendi ulvi ilimlerinin bir kısmını hatem hocalara öğreterek misafir talebelerinin reisliğine getirmişlerdir.
Bu açıklamada mavi yerde yazılan yazının ulvi hocaları karalamak için nasıl bir haset ve cehaletle yazıldığını göstermektedir.
yalan ve iftira, hainlik ve ihanet kanlarında var haydarıı kerrar ve avanesinin.
 
Konuya yine devam ediyoruz.

Salih hoca haydarı kerrardan insanları kandırmayı bırakmasını isterken, haydarı kerrar eşeği yine şeytanların verdiği ilham ve şevkle bol keseden tehditler savurmaktadır :3:
Mavi yazılı yerin cevabı zaten yukarıda verilmişti


Sonra haydarı kerrar eşeği kendini dolmuşa getiren ve devamlı numaraya yatan esedullah gibi eşeklerin yalanlarına sen yaparsın hocam, sen yaptında oldu hocam gibi yalanlarına kendini inandırmış ve o kadar kaptırmış olacakki salak salak işlere başlar.
Yok salih hocanın kalp atışları yükselecekmiş, yok orası burası ağrıyacakmış :3:
Salih hoca haydarı kerrarı akıllandırmaya çalışırken bakın hep arkadaşız islam davasındayız gibi kelamlarla hırsına yenik düşmüş şeytanların oyuncağı olmuş haydarı kerrar ahmağıda salak salak salih hocayı melek zannettiği şeytana çarptırmaya çalışmaktadır. :3: ( Galiba karşısında münafık esedullah var zannetti, sırf hocasını dolduruşa getirebilmek için hocam sen yaptın benim karnım ağrıdı diyen :3: )
Ama salih hoca esedullah gibi şaklaban, münafık ve numaracı değildir. :3:
Salih hoca son kez uyarmaya ve haydarı kerrara bir hiç olduğunu, adece kendi kendini kandıran ve etrafın dolmuşa gelen bir insan olduğunu ve terbiyesizlikte haklarını asla ödeyemeyecekleri ulvi hocalarımıza bile hadlerini aşarak uzandıklarını anlatmaya çalışmaktadır.


Ama hala haydarı kerrar ahmak ahmak salih hoca kardeşimizi çarpmaya çalışmaktadır :3:

Salih hoca haydarı kerrar ahmağının düzelmeyeceğini anlamış olacakki artık dalga geçmeye başlamıştır ben çarpılmaya bile razıyım diyerek :3:
Haydarı kerrar ise hala dansözlük yapmakta ve kendini kurtarmaya çalışmaktadır. Rezil rüsvay olmuştur çünkü.


Mavi yazılan yerde ise salih hocanın itiraf ettiği hatem hocanın cinci olmadığı, haydarı kerrarın şeytanların oynuna gelmiş bir cinci bir şeytancı olduğudur. Her halde anlamışlarki itiraf ediyorlar diyor. yada gerizekalıya yatıyor. Üzerine iftira atılıp sen yalancısın diyen insanın ben yalancı değilim demesi yalancı olduğuna itiraf ve ispatmı olur. Yalancı olmadığını göstermek için ne diyecek. İşte bu gerizekalılar bu kadar gerizekalı. Cinci değiliz diyen insana cincisin itiraf ettin diyebilecek kadar gerizekalı :3:
Bildiğiniz tipik bir vehhabi kafası bunlardaki
:3:
 
Birazda haydarı kerrarın dansözlüğünü görelim

Dansöz haydarı kerrar ise hala kıvırmaya çalışmakta ve kendini kurtarabilmek için hatem hocayı istemektedir yine. Sen adammısınki haydarı kerrar ahmağı hatem hoca seni muhatap alıp gelsin. Davul bile dengi dengine. Sen şeytanların oyuncağı olmuş bir cinci maskaraydın hatem hocada karşına rahmani hoca olarak bilinen bir cinci gönderdi :3:

Hala ısrarla ahmak haydarı kerrar kendine çıkış kapısı aramaktadır. Hatem efendisi alınmadıysa niye kendi gelemiyor diye. Ahmak herif daha salih hocanın önündeki cinleri alamamışsın koskoca hadimimi alacaksın. Alaydın ya o zaman salih hocanın önündeki cin askerleri :3:
Her halde herkesi kendi gibi ahmak zannediyor. :3:[
/QUOTE]

Yine olmadı bu sefer haydarı kerrar şerefsizi ulvi hocalarımızın arkasına saklanıyor. Şİmdi niye talebelerin ulvi hocalarımıza hakaret ediyorlar o zaman haydarı kerrar, onlara nasıl güveniyorsun.

Sen ahmaksında herkesi kendin gibi ahmakmı zannettin haydarı kerrar :3:
Haydarı kerrar ahmağı bu sefer ine lafı kıvırıyor ve size ulvinin hatırına bir şey yapmak istemiyorum diyor. Peki az önce yapmaya çalışan başın ağrıyor dişin ağrıyor diyen kimdi sahtekar haydarı kerrar.
Haydarı kerrarda 10 dakikada yalanın biri bin para. İnsan 10 dakikada bu kadar kıvıramaz ve bu kadar çok yalan söyleyemez.


Dediği daire içine alınmış yerde. 10 dakika öncesi ise işte :3:



:3: Bu kadar şey yapmaya çalışmışlar denemişler, olmamış. Kendilerini kurtarabilmek için sahtekarca şerefsizce bir kıvırma daha ulvinin hatırına bir şey yapmıyoruz. Hadi ordan şarlatan şerefsiz haydarı kerrar sen ulvi hocamızın adının arkasına sığınarak kendini kurtarmaya çalışıyorsun. Şeytanların oyuncağı olduğunu itiraf etmiş oldun böylelikle.

Burda bir nüans daha geçmek istiyorum, dikkat edin daire içindeki yerlere

Gerizekalı haydarı kerrar daha salih hocanın hatem hocam beni aradı onun için geldim lafını anlayamamış salih hoca hatem hocayı aradı zannetmiş :3:
Salih hoca hatem hoca benim yerine gir dediktenn sonra hatem hoca ile telefon irtibatını kesmiş ve bir daha kimseyi aramamıştır. Manevi güç ve ilimden yoksun haydarı kerrar eşşeği her şeyi okumak ve okutturmak zannediyor herhalde :3:
Burda görüştüğünü iddia ettiği rukyail meleğin yalanı ve yanlışı ortaya çıkmaktadır. Şeytan eşer kendi düşer :3:
mavi yazılı yerde ise şeyhi uçmaz müridi uçurur misali talebesi haydarı kerrara keramet yüklemeye kalmış ve salaklığı yüzünden batmıştır. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Merak ettik kim haber etti haydarı kerrarın rabbimi, o zaman haydarı kerrarın rabbi hata yaptı. ( Hani haydarı kerrar, haydarı kerrar rabbiyle muhataptır diyor du ya :3:
Yoksa rukyailmi, zavallı rukyail daha arayanın hatem hoca olduğunu ve telefon konuşmasının bir dakika sürdüğünü ve bir daha kimsenin kimseyi aramadığı bilmekten aciz.
Va bakın bu rukyaille görüştüğünü iddia eden ahmak haydarı kerrar meleklerle şeytanları ayırt etme konusundada utanmadan alimlim taslamış :3:


Rukyaille görüştüğünü iddia ediyorsun ahmak haydarı kerrar, madem kanadına ilahi teşbihleri yazıları gördünde rukyail olduğuna kani oldun. Madem şeytanlar bu yazıları taklit edemez yasaktır diyorsunda niye rukyailin daha salih hocanın telefonla görüşme yapmadığını bilemedide sana böyle yalan yanlış bilgi vererek rezil kepaze etti. ne biçim bir melek bu senin kanatlarında yazı olan rukyailin hem yalancı hem sahtekar :3:
Yoksa haydarı kerrar şeytanlar şunu taklit edemez bilgisi şeytandan gelipte şeytan sizde güven sağlayıp sizi böyle mal mal durumlara düşürüp kullanıyor mu :3:


Neyse asıl konumuza dönelim salih hocaya bir şey yapamayınca ulvinin hatırına diyerek ulvi hocalarımızın arkasına saklanan haydarı kerrar, ulbvinin hatırına dediği yalanını unutmuş olacakki yine salih hocayı şeytanlarına çarptırmaya çalışmaktadır :3:
Daire içindeki yerlere bakarsanız zaten haydarı kerrarın şeytanlarla işbirliği yaptığının itirafını görürsünüz. ( Az önceki hatem hoca itiraf etti diye kullandıkları mantığın aynısı :3: )


Şeytanları salih hocanın kollarına ağrı vurduğunu söylüyormuş, ahmak haydarı kerrar şeytanlar söyler tabi senin gibi ahmaklarda inanır :3:. Birde kadir inanır :3:

Arkası yarın inşallah
 
Devamı gelecek
 
Üst Alt