Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Haydarı Kerrar Evliya Değilsin

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Geçmişte ben yokken yaşananları tekrar açıpta tecrit pilavı gibi konuları güncellemek istemiyorum. Haydarı kerrar kardeş benim sana olan sevgim Allah Rızası için uğraşman ve Allah Rızası için uğraşanın yanında olman sebebiyle benim için bir nurkul gibi olmandı, dikkat ettiysen şimdide Hatem Hoca kardeşimiz aynı şekilde.
Nefsini kabartmamak için elimden gelen gayreti gösterdim, hareketlerimle, konuşmalarımla anlatmaya çalıştım. Ama anladın ama anlamadın.
Haydarı kerrar kardeş bu konu açıklığa kavuşsun ve insanların kafasındaki karışıklık gitsin diye bu konuyu açıyorum. Sende biliyorsun bende, sende evliya değilsin bende.
Haydarı kerrar kardeş bırak melekleri, hadimleri, hüddamları cinlere bile emir veremezsin, söz dinletemezsin.
Hatem vakıasında salih hoca kardeşimizden alamadığın yedi tane cindi belki anlarsın diye umdum ama anlamadın.
BIrak bizi daha Hatem Hocanın talebelerinin cinleri ile baş edemiyor onlara söz geçiremiyorsun.
Kardeş bu evliyalık iddiasından vazgeç sadece saçmalıyorsun. Sadece insanların yalanına kandın vede cinlerin oyuncağı olmaya başladın.
Sana yakışan güzel bir tövbe ederek gerçeğine dönmendir.
Bana diyordun ya Rab 'bimle muhatabım diye değilsin kardeşim, beni küçük görmeyin diyordun kardeşim cinlerin oyuncağı olduğun için artık seni küçük görüyorum.
Sana şunu söylemek istiyorum kardeş şeyhin bile sana Evliya diyorsa şeyhin bile Evliya değildir.
Biz ilk geldiğimizde dedikki istihare yapın bizi Hak Teala'dan sorun, görüşebiliyorsanız Pirlerden sorun. Verdikleri cevap hoşunuza gitmeyecek diye bunları inkar edip kendi istediklerinizi uydurdunuz. Ruhbanlıktan vazgeç kardeş.
Bu sana son sözüm sen Evliya değilsin ve hiçbir alemde hiçbir manevi varlığa cine şeytana söz geçiremezsin.
Nurkula yapılan terbiyesizlik hakikaten haddi aşan seviyede. Bardağı taşıran son damla.
Kardeş bir daha benzer durum olursa biz çoluk çocukla uğraşmayız yani senle uğraşmayız. İnan şeyhin manevi olarak zarar görür. Buna ister inanmış gözükürsün ister inanmamış ama doğru olduğunu sende biliyorsun bende.
Karar senin denemesi bedava.
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
öncelikle hoşgeldiniz hocam sizi özlemiştik gelmeniz bizi çok mutlu etti bu ayrılık bir çok kişi için gerçekleri görmesi açısından faydalı olmuştur diye umuyorum hocam siz yazınızda beni sorabilirsiniz demişsiniz maşaALLAH hocam bu bile yeterlidir inşaallah
bize sizin yanınzda olmamız bildirildi hocam
ve sizin ehli sünnet düşmanlarına karşı tek başına savaşan bir mücahid olduğunuz sölendi ve sizin bütün asrı müctehidlerinden üstün oldunuz sölendi zaten büyüklük ben demez abim ben evliyayım demez şimdi sorsak efendi babam hz asla benim benden başka yok demz mübarek öle alçak gönüllüdür tıpkı senin gibi... maşaallah sana
sizin duanızı almak biz fakirlerin en büyük zenginliğidir abim tekrar hoşgeldin ilim yuvamıza
 

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Allah Razı Olsun, güzel ve saf kalpli kardeşim. Kardeşim zamanında Osmanlı'yı tarikatlar yıktı demiştik, bu olaylar size ispatı oldu. Tam Ehli Sünnet sistemi yaygınlaştırılacak, bir tanesi ben Evliyayım diye tutturdu, üç beş tane ateistin ve münafığın sözüne uyarak yunanlıların kurtuluş savaşında geri çekilirken Anadoluyu yakıp yıkması gibi herşeyi yakıp yıkmaya kalktı. Ama bu sefer tek fark vardı karşı taraf bizdik sadece kendini yakıp yıkıp rezil etti. Kimini kafir ilan etti, kimini cinci ilan etti, gördüğünü inkar etti, bildiğini red etti. Yani Osmanlı'yı yıkan sebeplerden biri olan gavur icadı mantığı hala devam ediyor. Bu tip insanlar yüzünden Osmanlı'ya matbaa 300 sene geç geldi. Niye matbaa birkaç insanın işine gelmiyor diye. Aynı şekilde haydar kardeş dolduruşa geldi, bizi gavur, yaptıklarımızı gavur icadı ilan etmeye kalktı. Aynı Osmanlı zamanında kendi Din'ini menfaatine satanların körlüğü. Ama haydar kardeş sitesiden Peygamber'imizin İsmini indirdi. Birlik olduğu insanlar hırıstiyanları cennetlik etti, aynı hırıstiyan papazlar gibi. Edison onlara göre cennetlik haşa. Adamlar Müslümanım ve davam Ehli Sünnet davası diyen Müslümanlar'ı cehennemlik, elektriği buldu diye hırıstiyan edisonu cennetlik ettiler.
Hani gavur icadıydı elektrikte gavur icadı. Ayeti Şerif'de Emreder Emrolduğun gibi dosdoğru ol.
Müslüman'ın enkötüsü hırıstiyanın en iyisinden üstündür. Peygamber Efendimiz Ümmetim Diye O Mübarek Gözyaşlarını Akıtmıştır, hırıstiyan diye değil.
Sen nasıl olurdu Uğruna Peygamber'imizin Gözyaşı Döktüğü Ümmeti cehennemlik, hiçbir halt olmayan hırıstiyanı cennetlik yaparsın. Sen nasıl Ümmet'in kötülüğünü istersin. Hani sen tüm İslam İlimlerine vakıftın sen gözünün öçnünü göremeyen bir körssün, daha gözünün önüne vakıf değilsin.
Davaları sadece bir ad davası, başka hiçbir şey değil, kurufasülyeye pilav demekle pilav olmaz, içine pirinç gerekir. Adı İslam olmakla yapıloan herşey İslam olmaz içine İman ve İtikat gerekir. Eğer adı aynı diye doğru olsaydı bak hırıstiyanlığın adı hala hırıstiyanlık İslama gerek kalmazdı.Niye Peygamber Efendimiz yeryüzünü Şereflendirdi, o zamanın hırıstiyanlığının adı hırıstiyanlık olan ama ne idiğü belli olmayan bir din olduğu için. Siz şimdi Ayetler'i Eğip Bükerek adı İslam ama ne idüğü belli olmayan bir Dinmi oluşturmaya çalışıyorsunuz başaramazsınız.
Olacağınız şey sadece rezil olmaktır. Bizim karşımızda rezil olduğunuz gibi. Yok papanın elini öpmeler noldu papanız ardına baka baka gitti değilmi :)
Neymiş yaşlıymış saygıymış, ulan şerefsizler el öpme geleneği bizim milletimizin geleneğidir her gelenek ise kendi milletinde yaşanır. O zaman hırıstiyanlarda namus kavramı yok, arkadaşlarının karısı kızıyla zina yapmayı severler, sizin karınız kızınızla zina yapsınlar sizde yok efendim gelenekleri deyip mazur görün. Bu kadar kör ve bu kadar salaklar işte bunlar zümrüt kardeşim.
Daha yazılacak çok şey var zaman içinde, Artık yeter biz sustukça ağzı olan kendini adam zannetti konuşmaya başladı.
Müçtehitlere üstünlük konusuna gelince kardeşim, Allah'ın en aciz ve sefil kulu benim.Ne Evliyayım, nede Veli, Nede Alim'im. Allah'a kul olmaya çalışan bir zavallıyım. Rab 'bimin benden daha çok sevdiği her kulu benim başımın üstündedir, o kulun ayağının altını öperim. Allah'ın benden daha çok sevdiği her kulun ayağının altı benim başımın üstündedir.
Belki farlılık olabilir, çünkü biz Ehli Sünnet davasını tüm alemlerde yürütürüz sadece insanoğlunda değil. Ama ben müctehit değilim, ben sadece Hoca'larımın bana göstermiş olduğu bir tutam Sevgi ve Şefkatim, Onlar beni Sevmese ben sadece bir hiçim.
 
T

Teknik Admin

Guest
Bu kadar yalan ve iftiraya ortak olan, evliya değil insan bile olamaz bizim gözümüzde. Allah şerlerinden emin etsin.
 

hanne

Uzman Çavuş
artık bunlara fazla yazmaya gerek bile yok adamlar ya çok zeki:)okuduklarını anlamıyolar yada işlerine gelmiyor..
 

nurkul

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Havasyurdunun sivrinek vızıltıları okumak cahilliği götürür ama eşeklik baki kalır demiş Atalar. Hakikaten veledi zina haydarı kerrarınız okumuş eşek peşinden gidenler ise aklı olmayan ahmak sürüsü.
Havas yurdunun eşek haydarı kerrarı ve peşinden giden ahmak sürüsü.
Bunca senedir aramızdaki farkı anlıyamadınızmı hala.

1- Siz evliyalık güdersiniz, biz ise kulluk. Bizim derdimiz makam sahibi olmak değil kul olabilmektir.

2- Siz insanlara sizin evliya olduğunuzu inandırmaya ve size köle olmaları gerektiğine inandırmaya çalışırsınız, biz ise Asrı Saadet'e inandırmaya çalışırz ve Asrı Saadet'e uymaları gerektiğini söyleriz.
Çünkü siz şeytana uyar, nefsinizi ilah eder ve firavunluğa gidersiniz, biz ise Peygamber Efendimiz'e uyar ve kulluğa gitmeye çalışırız.

3- Siz evliyaları at yarıştırır gibi, eşek yarıştırır gibi yarıştırırsınız ona şu makam buna bu makam kispedersiniz, biz ise Allah'ın bizden çok sevdiği her kul bizden üstündür Evliyalar yarıştırılamaz deriz.

4- Siz egonuzu ve büyüklük hırsınızı manevi alemde bile makama dayayarak tatmin etmeye ve kendinize şeyh, kutup, gavs, sahibul zaman gibi sıfatlar yakıştırarak bunu ilan etmeye ve halka zorla kabul ettirmeye çalışırsınız. Biz ise üstünlük ve büyüklük davasını ilk olarak şeytan gütmüştür, kim bene evliyayım derse yada makamım şu derse şeytanın oyuncağı olmuştur. Peygamber Efendimiz Kendi Öz Kızına Bile Mahşer'de Babana Bile Güvenme Diye Emrettiğini, Hz. Ömer Efendimiz'in münafıkların listesi Peygamber Efendimiz'e Verildiğinde ağlayarak Peygamber Efendimiz'in Yanına Giderek Bende Varmıyım Ya ResulAllah diye Sorduğunu anlatır ve Rab'binize korku ile umut arasında kalın, sizin göreviniz makam sahibi olmak değil kul olabilmektir deriz.

5- Büyüklükten bahsediyorsunuz şeytanda Hz. Adem'e karşı bahsetmişti, Şeytan sizin ve sizin gibilerin piridir bunu unutmayın. Yok Mahmut Efendimi Büyük, Ulvi Hocamı, ulan salak, ulan mal senin mal hocan haydarı kerrarınmı şeyhi büyük yoksa ayrıldığı menzilinmi şeyhi büyük.
Sorunuz bile sizin ne kadar şeytan yapılı ve ahmak olduğunuzun göstergesi. Aklınız sıra bu soru ile fitnemi çıkaracaksınız, şeytan soyusunuz yaparsınız.

6- Siz Peygamber Efendimiz'e küfredene sessiz kalır ve onlarla birlik olursunuz, biz Peygamber Efendimiz'e küfredene küfrederiz. Siz ise Peygamber Efendimiz'e küfredene sessiz kalırken Peygamber Efendimiz'e küfür edenlere küfür edenlere küfredersiniz.

7-Düne kadar Peygamber'imize küfreden insanlarla birlik olan sizler, onlara karşı çıkan ve ağızlarının payını devamlı veren bizlere, onların küfür etmesine rıza gösterir ve desteklersiniz.

8- Siz Peygamber Efendimiz'in İsmi Şerifi'ni baş üstünden indirir, başınızın üstüne mason simgesi olan altı köşeli yıldızı çeker ve insanları Hz Davut'un mührü diye salak yerine koyarak kandırmaya çalışırsınız, Biz ise aleme inat Peygamber Efendimiz'in İsmi Şerifi'ni başımız üstünde taşırız. Ulan ahmaklar Peygamber Efendimiz'in Mührü Şerifi Yokmuyduda Hz. Davut'un olduğu bile kesin olmayan mason sembolü altıköşeli yıldıza muhtaç kaldınız. Ulan şerefsiz dümbükler sizin babanızın soyadı yokmuyduda babanızın dayısının oğlunun soy ismini alıyorsunuz benzetmeyle.

7- Siz Peygamber Efendimiz ve Tüm Pirler, Evliyalar kurtuluş savaşında Savaşırken, bahane uydurup arkasını dönüp giden, Peygamber Efendimiz'i ve Tüm Evliyaları savaşta yalnız bırakan Peygamber haini rezili zaman saidin peşinden gidersiniz, biz ise Peygamber Efendimiz'in Yaşarken Yaptığı Savaşlara Katılabilmek için uğraşırız. Bunun için siz mason sembolü ve yahudi bayrağını başınızın üstünde taşırsınız, bizde Peygamber Efendimiz'in İsmi Şerifini.

8-Siz yalan söyler, iftira atarsınız, haksızlık karşısında susar, ve haksızlığa destek çıkarsınız. Biz ise haksızlığı sustururuz. Ulan veledi zinalar ulvi hocama gay demiş piçin biri. İspat edin şerefiniz varsa. Utanmadan banada demiş, gitsin sorsun anasına benim gay olmadığı, ama babasının anasını pazarlayan bir kavat olduğunu anlatacaktır.

9- Zina kelimesini ağzından düşürmeyen diyen sizler ise kendi analarınızı ne hale düşürürsünüz, kaç sene yalancının anasına küfrediyorlar diye konu vardı. D..bük herifler hadi şu gay meselesini ispat edin. Ananıza küfrettirmeyin. Yada namustan bahsetmeyin haydarı kerrar piçide dahil gay meselesine rıza gösterenlerin hepsi anasını küfrettirmeye çalışan d..bük sürüsü. Hani mal mal diyorsunuz ya Müslüman adam Müslüman bir kadını zinaya düşürmekle tehdit edermi, zinaya düşürürmü diye. Ulan şerefsiz Müslüman bir adam anasına küfür yiyeceğini bile bile yalan söylermi.Siz Müslüman dediğiniz analarınızı zaten yalan söyleyerek orasına burasına küfür ettirmeye çalışan insanlarsınız. Yalancının anasına küfrediyorlar erkek olun doğru cevap verin, sitenizde konuda yazdığı gibi ulvi hocam gaymı, ben gaymıyım. Erkek olun cevap verin, cevap veremezseniz piç haydarı kerrarınızda gay, ona vekillik verenlerde gay. Millet görsün sizin annenize ne kadar küfrettirmeyi sevdiğini. Bizde gösterin hadi bir yalan söz. Ancak lafları eğip bükerek, çarpıtarak bizde hata göstermeye çalışıyorsunuz. O kadar şerefsizsinizki yalana muhtaçsınız.

10- Düne kadar ulvi hocama gay diye iftira atanlar ateistlerdi, şimdi ise mason sembolü taşıyan sizler. Eeee Peygamber Efendimiz Emrediyor kişi sevdiği ile beraberdir. Siz hırıstiyan ve yahudiyi seven rezili zaman sadiin yolundan gidensiniz, Kuran-ı Kerim ise yahudi ve hırıstiyana kafir diyor. Kafiri sevmeniz ve ona benzemeniz Sünnetullah gereği.

11-Biz dostumuz dediğimiz insanı her halikarda korur ve gözetiriz, siz kendi benlik davanız uğruna Peygamber Efendimiz'de dahil herkese ve dost gözüktüklerinize ihanet edersiniz. Münafık sürüsü.

Ulan münafık sürüsü Peygamber Efendimiz'e benimle zina yapıyor diyen şehnura hala cevap veremediniz, bize diliniz uzundu. Köpek sürüsü. Bu bile amacınızın ve sizin ne mal olduğunuzu göstermeye yeterli. Haydarı kerrar eşeği sen tam bir eşeksin, işter düştüğün durum bu. Fazla vızıldarsan seni sinek ezer gibi ezerim.
Son söz veledi zina sivrisinek vızıltısı haydarı eşeğine söyleyin ayağımın altında fazla gezmesin, sinek ezer gibi ezerim onu. Noldu muhatap olduğu rabbinin gücü bana yetmedimi, gerizekalılar sürüsü.

Bu hepinize benim tarafımdan emirdir, adam olun bu kadar şerefsizliğinize rağmen köpek gibi ürüyorsunuz. Hiçbirinizde en ufak ses soluk çıkmasın bir daha inanın topunuzun hayatını rezilliği bularım düzeltecek insan bulamazsınız.
Şu andan itibaren eğer havas yurdunda tek kelam daha eden olursa, ilim yuvasına bir kelime cevap veren olursa rezilliklerle dolu hayatına hazır olsun, havasyurdundaki herkesi sülalesi ile bu rezilliğe alırım.
halep ordaysa arşın burda cevap verin lan kıçınız yiyorsa.
Lan eşek sürüsü bu kadar şerefsizlikle sizmi hoca olucaksınız, lan. Kimin hoca olup kimin hoca olmayacağına sizmi karar vereceksiniz. İt sürüsü önce kıçınızı örtünde sonra başkasının kusurunu arayın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

nurkul

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Sayın suskuna bir soru sayın haydar hoca evliyamı değilmi, hem kendi cevap versin hemde sayın haydar cevap versin lütfen.
Ona ben bir cevap vereyim, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, ulvi hocama ve bana gay diyenlere susmuştur. Peygamber Efendimiz'in Emri Şerifi haydarı kerrar sen bir dilsiz şeytansın ne Evliyası ulan mal.
Yalan münafıklığın alemtidir, ulvi hocam ve benim hakkımda gay meselesi ile yalan söylenmiş ve bu yalana sessiz kalarak ortka olmuştur. Her an onun hakkındada gay meselesi çıkabilir, az kaldı :)))))
İftira atmanın günahlarından bahsederler ama ulvi hocama ve bana gay meselesinde iftira atarlar.
Ehli Sünnet edebinden bahsederler ama çocuk yaştaki bayanları tehdit eder, milletin karısına kızına saz sokmaya kalkarlar.
Yalancının anasına küfrediliyor deriz, yalan söyleyip anaları kocasız kalmış gibi küfür yedirmeye çalışırlar oralarına buralarına. Belli olmaz belki saz önce kendi analarına girmiştir, ordan biliyorlardır. tecrübe yani.
Bu şerefsiz köpekten bırak Evliya olmayı çakal bile olmaz, çakal bile bu şerefsizden asildir.

Unutmadan sayı saymayı öğreten sayın sayın Hatem kardeş yani Teknik Admin, sen tartışmalara katılma artık. Kimse salak değil senin düşündüklerini herkes düşünüyor. Bunlar herkesi kendileri kadar mal ve ahmak zannediyor. Sen işine gücüne bak karışma tartışmalara demiştik. Karışma tartışmalara, biz kavgamızda yardıma muhtaç olacak kadar aciz değiliz. Yaptığın işle bize yeterince destek veriyorsun Allah Razı Olsun bize yeter. Sitene git işine gücüne bak, adını bir daha hiçbir tartışmada görmek istemiyorum. Hatta ilim yuvasına bile girme artık Hatem Hoca olarak sadece teknik destekçi olarak gir. Buda sana emrimdir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Suskun hem kazftan bahsediyorsun, iftira atmaktan hemde bize iftira atıyorsun. Kardeş siz dışarıya müslüman içinize yahudimisiniz. Aynı starların evladı gibi olmuşsunuz. Suskun kardeş annelerinize çektiyseniz babanıza namuslu ama dışarıya namussuzdur. Çünkü sizde dışarıya Müslüman içinize dinsizsiniz. Dikkat et kötü evlat anasını hatırlatır. Gel sen ahmak haydara uyma annesini hatırlatanlardan olma :))))

Haydarı kerrarı bırakın onun vekillik veren şeyhleri bile evliya değiller. Bu kadar şerefsizlikten haberi olmayan eşşekler nerden evliya olucaklar. Haberleri varsa bu kadar iftiraya ve şerefsizliğe izin veren köpekler nerden evliya olucaklar.
Benim diyenle gerçek olan her zaman birbirinden farklıdır. Bunu unutmayın. Önce said nursi devir tarikat devri değildir hakikat devridir demiş ve hakikat olarak kendini göstermiştir. Onu asrın müceddidi olarak görmeye çalışan zavallı haydar müceddide uy o zaman ayrıl tarikatından ve şeyhinden. Şeyhin olucak salağada söyle bıraksın o zaman oda şeyhliği.
İşte bu kadar ahmaksınız haydarı kerrar, işinize gelmeyince kendi ilan ettiğiniz müceddide niye uymuyorsunuz :))))
Haydar salağı ahmaktan Müslüman olmaz mal olur ancak senin ve şeyhinin İslama en büyük hizmeti İslama hizmet etmekten vazgeçmenizdir :))))

Bu ahmaklıkla başka işe yaramazsınız siz :))))))
 

Gökhan

Çavuş
bu sözde müslümanlar beni başkasının gönderdiği imasında bulunup iftira atmıştı.beni ilimyuvasından soğutmuşlardı. herkese tepeden bakıyodular. biz hepimiz müslamanız neden ayrımcılık yapıyosunuz dediğimde neredeyse düşman ilan edilcektim. üyelerin onları övmesi hoşlarına gidiyodu. süslü püslü konuşurlar dinden imandan bahsederler kendilerini alim gösterirler. kendilerini üstün görüyolar. bana düşman olmuştular. konuşmalarımı hazmedemiyodular. lafı senden üstünüz bizi öv demeye getiriyodular. bunların islamla alakası yok. havas öğrenmek için islamı kullanıyolar olay bundan ibaret.
 

Gökhan

Çavuş
Suskun hem kazftan bahsediyorsun, iftira atmaktan hemde bize iftira atıyorsun. Kardeş siz dışarıya müslüman içinize yahudimisiniz. Aynı starların evladı gibi olmuşsunuz. Suskun kardeş annelerinize çektiyseniz babanıza namuslu ama dışarıya namussuzdur. Çünkü sizde dışarıya Müslüman içinize dinsizsiniz. Dikkat et kötü evlat anasını hatırlatır. Gel sen ahmak haydara uyma annesini hatırlatanlardan olma :))))

Haydarı kerrarı bırakın onun vekillik veren şeyhleri bile evliya değiller. Bu kadar şerefsizlikten haberi olmayan eşşekler nerden evliya olucaklar. Haberleri varsa bu kadar iftiraya ve şerefsizliğe izin veren köpekler nerden evliya olucaklar.
Benim diyenle gerçek olan her zaman birbirinden farklıdır. Bunu unutmayın. Önce said nursi devir tarikat devri değildir hakikat devridir demiş ve hakikat olarak kendini göstermiştir. Onu asrın müceddidi olarak görmeye çalışan zavallı haydar müceddide uy o zaman ayrıl tarikatından ve şeyhinden. Şeyhin olucak salağada söyle bıraksın o zaman oda şeyhliği.
İşte bu kadar ahmaksınız haydarı kerrar, işinize gelmeyince kendi ilan ettiğiniz müceddide niye uymuyorsunuz :))))
Haydar salağı ahmaktan Müslüman olmaz mal olur ancak senin ve şeyhinin İslama en büyük hizmeti İslama hizmet etmekten vazgeçmenizdir :))))

Bu ahmaklıkla başka işe yaramazsınız siz :))))))

Allah Razı Olsun hocam ne güzel dediniz :3:
 

Gökhan

Çavuş
Düşünüpte kelimelere dökemediğim zamanında söyliyemediğim sözleri şimdi hocalarımdan duyuyorum. Allah'a Hamdolsun Şükürler olsun. Allahu Teala düşüncelerimde haklı olduğumu ortaya çıkardı. bende suçu kendimde arıyodum. Hamdolsun Şükürler olsun çok mutluyum ve huzurluyum. onlar burdayken çok huzursuz oluyodum. Hamdolsun Şükürler olsun :))) artık sözde müslümanlar yok. ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER :))))
 

rana1981

Çavuş
Suskun hem kazftan bahsediyorsun, iftira atmaktan hemde bize iftira atıyorsun. Kardeş siz dışarıya müslüman içinize yahudimisiniz. Aynı starların evladı gibi olmuşsunuz. Suskun kardeş annelerinize çektiyseniz babanıza namuslu ama dışarıya namussuzdur. Çünkü sizde dışarıya Müslüman içinize dinsizsiniz. Dikkat et kötü evlat anasını hatırlatır. Gel sen ahmak haydara uyma annesini hatırlatanlardan olma :))))

Haydarı kerrarı bırakın onun vekillik veren şeyhleri bile evliya değiller. Bu kadar şerefsizlikten haberi olmayan eşşekler nerden evliya olucaklar. Haberleri varsa bu kadar iftiraya ve şerefsizliğe izin veren köpekler nerden evliya olucaklar.
Benim diyenle gerçek olan her zaman birbirinden farklıdır. Bunu unutmayın. Önce said nursi devir tarikat devri değildir hakikat devridir demiş ve hakikat olarak kendini göstermiştir. Onu asrın müceddidi olarak görmeye çalışan zavallı haydar müceddide uy o zaman ayrıl tarikatından ve şeyhinden. Şeyhin olucak salağada söyle bıraksın o zaman oda şeyhliği.
İşte bu kadar ahmaksınız haydarı kerrar, işinize gelmeyince kendi ilan ettiğiniz müceddide niye uymuyorsunuz :))))
Haydar salağı ahmaktan Müslüman olmaz mal olur ancak senin ve şeyhinin İslama en büyük hizmeti İslama hizmet etmekten vazgeçmenizdir :))))

Bu ahmaklıkla başka işe yaramazsınız siz :))))))

dogru söze ne hacet....
 

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
40. Allah'ın, onları hep birden toplayacağı, sonra da meleklere, "Bunlar mı size ibadet ediyorlardı?" diyeceği günü bir hatırla!

41. (Melekler) derler ki: "Seni eksikliklerden uzak tutarız. Onlar değil, sen bizim dostumuzsun. Hayır, onlar cinlere ibadet ediyorlardı. Onların çoğu cinlere inanıyordu."



Bu Ayeti Şerife'lerde satanistlerden bahsedilmiyor, haydarı kerrar senden ve senin gibilerden, mehdilik ilan eden şeyh ve alimlerden, haydar kaş denilen şerefsizden, seni yetiştiren şeyhlerinden bahsediliyor :))))))
Bu Ayeti Şerife dikkat et kendini İman Ehli zannedenler içindir sizler gibi :)))))
En büyük ispatlarından biride senin Rukyail Melek zannettiğin varlığın şeytan çıkması ve bunu Hatem Hoca kardeşimizin sana söylemesi. Senin Rukyail Melek dediğin varlığın sana yapmış gibi gösterdiği hiçbirşeyin gerçekte olmadığını görmen ama putperest inadına devam etmen. Gerçekler karşısında ancak şeytanlar ve onların yoluna gidenler kördüğr aynı putperestler gibi.
En büyük ispatı Rab'bimle muhatabım beni küçük görmeyin dediğin halde Rab'binin nurkuluma gücünün yetmemesi :))))
Kitaptan iki kelam okuyup bunu insanlara anlatmak ve aktarmak ilim değildir haydarı kerrar. Lavrancede bunu yaptı zamanında senin pirin herhalde :))))
 
Üst Alt