Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hocadan Duyduğumuz Sözleri Bu Başlık Altında Toplayalım

Bunlar zannediyorki Müslüman herşeye sessiz kalandır yanlış. Müslüman dediğin Aslan Olandır üren çakala pençeyi takan aslandır Nurkul Hoca
 
biz öyle yetiştirildik ki kan davalımız olsa misalen. Babasının vefatını sebep olsak çocuğu büyüdüğünde bizi vurup öldürecek olsa ve biz bunu bilsek o çocuğu sabidir sebebi vesilesi biz olduk diye kendi elimizle büyütürüz, kimseye muhtaç ve mağdur etmeyiz. Ulvi Hoca
 
hangi Kuran ve Ehli Sünnet Çizgisi Peygamber Efendimize Bildirilmeyen bana bildirildi der. Ama sadi efendi diyor.

Kardeşim din nakil dinidir. İlham değil. İlhamla kaç Sahabi Efendimiz gelecekten haber vermiş ve iş yapmıştır Hiçbiri.

İlhamla kaç mezhep kurulmuştur hiç.

Hangi Hadis Kitabı ilhamla yazılmıştır ve kaç Hadis Alimi bana ilham geldi bu Hadisi Şerif vardır demiştir hiç yoktur.

İlhamla kaç tarikat kurulmuştur ve kaç tarikat nakille değil ilhamla devamlılığını sürdürmektedir hiç.

Sahabi Efendilerimiz Nakletmiştir. Mezhepler Nakle Dayanılarak Kurulmuştur. Hadisi Şerifler Nakil Yoluyla Bulunmuştur ve Güvencesi Nakildir.

Tarikatlar şeyhden şeyhe nakille devam eder. Yani nakiille gelen bir Din. Ama ne yazıkki Kutsal Kitabı Kuranı Kerim 'i ilhamla tefsir edilir sence mantıklımı.

Çıkar bir tanesi bana ilham edildi der Peygamber Efendimiz 'in Bile Bilmediği vurgulanan kıyamet tarihini haber verir.

Çıkar aynı kişi gelecekten haber vermek yasakken bana ilham geldi der gelecekten haber verir.

Çıkar aynı kişi ebced hesabı caiz görülmezken ebcedi meşrulaştırır.

Çıkar aynı kişi kendi ilhamlarına göre devri fetret devri ilan eder İmanın Şartlarından ikisini düşürerek Kitaplara ve Peygamberler 'e İmanı hırıstiyan ve yahudiden cennetlik çıkarır ve hatta bazılarını şehit ilan eder.

Çıkar aynı kişi bana ilham edildi der ve ilhamını Kuranı Kerim Tefsiri ilan eder hırıstiyan ve yahudileri dost edinmeyiniz diye Ayet varken hırıstiyan ve yahudileri dost edinin der. Ayetin tarihsel süreci dolmuştur der yani artık Ayet geçerliliğini yitirmiştir anlamına gelir.

Çıkar aynı kişi Hadiste Onlar Müslümanlara karşı yumuşak ve şefkatlidir kafirlere ise serttirler derken Müslümanlara karşı sert hırıstiyan ve yahudilere karşı yumuşak olun der.

Çıkar aynı kişi bana ilham geldi bakın şu Ayetler beni gösteriyor der ve Ayetleri kendine mal eder Ama İmamı Azam , Mehdi Hazretleri Hadislerle Bildirilmişken aslında kendi hiç bildirilmemiştir. Onun için Hadislerden pek dem vurmaz.

ÇIkar aynı kişi La İlahe İllallah yeterlidir der Muhammedun Resulullah'ı demeye gerek yoktur der.

( Ben merak ederim La İlahe İllallah dedi adam peygamberler kim oluyor, Peygamber yoktur dedi yeterlimi. Bu insana Müslüman denilebilirmi. )

hanifler denilen sadece Kuran diyenlerin dediklerine göre denilebilir yada said efendinin ilhamına göre

Çıkar bir tanesi ilhamıyla güneşin batıdan doğması İslam Nurunun batıdan yükselmesidir der, Nedense hep kıyamet ile ilgili hadisler alınmıştır ele diğerleri bunun pek ilhamlarında yoktur.

diyeceğim şudur biliyorum diyen insanların daha öğrenmesi gereken çok şey var.

Ulvi Hoca
 
hata nerdedir biliyormusunuz kişilerin kendi kafalarına göre insanları alim müceddid kutup veli kabul edip sonra onlar hata yapmaz diyerek onların hatalarına Dini uydurma çabalarıdır buda Dini bozmuştur.

Zaten Ayette belirtilen ruhbanlar edinmeyiniz bunu simgeler büyük ihtimalle.

Hazreti Ömer Olması Lazımdı yanlış hatırlamıyorsam Sahabi Efendilerimiz'e Soran yanlış yaparsan ne yaparsınız diye üç sefer . İlk ikisinde ikaz ederiz üçüncüsünde ise kılıcı çekip bununla düzeltiriz diyen Sahabi Efendilerimiz Değilmiydi. Hazreti Ömer Şükretmemişmiydi.

Kardeşim münafıkların listesi verildiğinde Sahabi Efendilerimiz Ağlayarak Bende Varmıyım Ya Resulullah Diye Sormadılarmı.

Said efendi ne yaptı Ayetler beni bildiriyor dedi aradaki farkı ve Asrı Saadet 'ten ve Ehli Sünnet 'ten uzaklaşmayı görüyormusun.

Kişi asla kendinden emin olmaz bin tane said Hazreti Ömer'in kılı etmez. Hazreti Ömer bile hata yapabilirim korkusu yaşarken bana ilham geliyor her yazdığım Kuran Tefsiridir her dediğim doğrudur diyemez hiç bir said.

Ulvi Hoca
 
Hareket tarzımızın kökeni şudur örnekle açıklayacak olursak ademin ruhu alınıp aynı vücuda musanın ruhu verilse bu vücut bundan sonra ademmidir yoksa musamıdır. Biz bu vücuda adem diyemi çağırırız musa diyemi.

Kardeşim İslam'ın ruhu olan İman ve itikat kavramını alıpta ibadet ve fıkhı bırakmak ademin ruhunu alıp musanın ruhunu koymak gibidir.

İbadet ediyor her türlü fıkhi kaideye uyuyorlar diye kimse bunlar doğru yapıyorlar diyemez.


Ulvi Hoca
 
Atatürk ülkeyi kurtardığında ülkede şeriat değil ingiliz işgali yani hırıstiyan yönetimi vardı, atatürk şeriatı değil hırıstiyan yönetimini yıktı yerine ama doğru ama yanlış olan ama İslam'a daha yakın olan kendi düzenini getirdi.

Ulvi Hoca
 
Son düzenleme:
Ebced ise yardımcı bir ilim değildir, sadece bağlantı ilmidir. Ebcedle yıldıznameciler gelecekten haber verir ve yıldıznamecilik sihirden bir babtır.

Bunu yıldıznameci ebcedle gelecekten haber verirse kahinlik olur, said nursi verirse hikmet olur,kardeşim sence doğrumu bu.

Ulvi Hoca
 
bir insanı İslam Alimi kabul edip onu aklayabilmek için kimse dinini değiştirmeye ve bozmaya kalkmasın.

İslam Nurunu elbet tamamlayacaktır ama bu Ruh asla ne ilhami alimler, ne yalancı deccaller, nede başkaları tarafından bozulacaktır. Asla bozulmasına müsade verilmeyecektir.

Ulvi Hoca
 
hırıstiyanları hiç sevmeyen ben asla hırıstiyan sempatizanı bir İslam Toplumu oluşmasına müsade vermeyecek ve asla La İlahe İllallah 'tan Muhammedun Resulullah 'ın ayrılmasına müsade vermeyeceğim.

Bu can bedende durduğu müddetçe herkes geçmiş, şu an , gelecek tüm zamanlar bilsin ki La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah 'tır. Bu ikisini birbirinden kimse ayıramıyacaktır.

İstiyorsa tüm zamanların ( Peygamber Efendimiz ve Rab 'bimin Sevgisine Nail Olmuş Tüm Kulları hariç ) tüm insanları alimleri, tasarruf ve istidraç sahipleri, zalimleri, eşkiyaları, katilleri, canileri bir araya gelebilirler. Muhammedun Resulullah Bayrağı bendedir buyursun indirebilen varsa indirsinde göreyim. Muhammedun Resulullah Bayrağı her Müslümanın elindedir bu Mehdi hazretlerine Özel Bir Hal değildir.

Ulvi Hoca / 2011
 
Son düzenleme:
Kardeşim bizler, ben, biz, alimiz, ilmimiz var gibi kelimeleri sevmeyiz, hiçlik üzerine yetiştirildik ve hiçiz. Ama şuna emin olmanı isterim kimsenin nail olmadığı ilimler bizdedir Elhamdulillah. Bunları konuşurken siz dediğin için yazdım sen deseydim yazmazdım. Ulvi Hoca
 
Mehdi Hazretlerinin Asker sayısı 1000 dir, iki milyara yakın İslam Aleminde niye 1000 tane insan Müslüman, sebep İnşaAllah anlaşılıyor

Ve İmam Mehdi Hazretleri 40.000 Hocanın yani İmamın kellesini kesecektir İnşaAllah niye olduğu anlaşılıyor

Tabi bunlar rivayettir gerçeği ancak Allah Bilir

Ama şerefim üzerine yemin ederimki Ehli Sünnet Yoluna kim bir taş koyarsa , Mehdi Hazretlerine gerek yok belayı ben buldururum tabi Manen

evet küfür edenler

Hiç kimse zannetmesinki biz yapıyoz yanımıza kar kalıyor, bu gece boğazı tıkanan annenizinde sebebi bizim beddualarımız, yarın bir gün trafik kazasına kurban giden eş dostunuzunda sebebi bizim beddualarımız

Görün ve bekleyin bakalım neler olacak

sizlerin ve sevdiklerinizin işkence dolu yeni yaşamı Hayırlı Olsun


İnşaallah Yoluna Öleyim
Bin canım olsa hepsini vereyim
Ayağının Altına ben yol olayım
Tepele beni şerefe ulaşayım
Kabul Et ben zavallıyı Ya ResulaAllah

Utanırım Sen 'den isteyemem birşey
Korkum utancımdan çok, yok Sen'den Başka Gidecek bir yer
Tüm acizliğimle gelmişim Sana
Zavallıyım ben Nolur beni Yalnız Bırakma

Ya ResulAllah


Ulvi Hoca / 2010
 
Ama şunu herkes bilsin Türkiye islah edildikten sonra asla islah olmayan iran üzerine jandarma olarak dikilmeye çalışılacaktır, hırıstiyanlar tarafından. Ve Türkiye iranın hırıstiyan alemine karşı çıkması yüzünden iran üzerine saldırtılacak ve Müslüman Türk Askeri hırıstiyana hizmet emir eri olarak iran ile savaştırılacaktır. Dinler arası diyaloğun sonucu budur Ahmak olmayın. Saidin intikam aldım demesininde sonucu budur. Lawrence de Müslüman araplara Osmanlı Askerinin karnını deştirmişdi. İran iyi bir devlet değil ama bizde hırıstiyan için kendi canımızı verecek eşekler değiliz.

Ulvi Hoca /Yazının Yayınlandığı Tarih: 2013
 
<ulvi> iki tane cin ruhanisinden ilham alıp üç beş cini hayal meyal gören şeyh olmuş bu devirde kutup olmuş gavs olmuş
yok sahibul zaman olmuş saçmalık sadece aslında zaman arttıkça insanoğlunun cahilliği artmış
 
Kardeşim sabır, sükunet ve ilim aynı şeydir sükunet sabırdan kaynaklanır, sabreden sükunet ehli olur, İlmin Kapısı Sabırdır , sabırla girilir, sabırla derecelere ulaşılır sabırla sona vakıf olunur Özde Allah Olursa hal ve ahval aynı olur,

En Doğrusunu Allah Bilir

Ulvi Hoca
 
İnsan hayatı yuvarlaktır. Teker döndükçe rahat eder, teker döndükçe sıkıntıya düşersin. Bu arada göstermiş olduğun şükür, hamd ve sabır senin akıbetini belli eder. Ulvi Hoca
 
ulviler gizlidir velileriden tasarrufu dışındadır onun için velilerin çoğuda tanımazlar. Nurkul Hoca 2012
 
Mehdi ne demek biliyor musun Mehdi 200.000 ulvi talebenin tamamından büyük tek bir insan demek bilmiyorlar konuşuyorlar aldırma sen onlara Mehdi Hazretleri dünyada olsaydı bizden hiç kimse ağzını açıp tek kelime konuşmazdı Onun olduğu yerde bizim konuşmamız yasaktır

şu tarihten sonra mı gelir diye sorduğumda Nurkul Hocanın Cevabı :

Allah Bilir bilemezsin şirin kardeşim belki bin yıl sonra gelir yüzyıl hesapları hatalı insanların insanoğlu yüzyılına göre hesap ediyorlar Hadi alem yüzyılına göre ise hadi melek yıllına göre ise o zaman binlerce sene eder Allah Bilir onun için Melekler Mehdi gelmiştir diyene kadar sessizlik en güzeli. Nurkul Hoca 2012
 
güncel
 
Ayet ve Sureleri gayrımeşruya ve harama alet ederseniz vebalinden kurtulamazsınız Ulvi Hoca
 
Bakın Ayet'ler bir Nur'dur günahlar bataklık. Hem bataklığın içinde yüzüp hem de bataklıktaki tehlikelerden kurtulmak için Nur'a sarılmak istenildiği şekilde verim vermeyebilir. Ama yine de doğrudur. Asıl olan o bataklığın pisliğinin üzerimizden temizlenmesi için Nur'a sarılırken bataklıkta yüzmeyi bırakıp onun içinden çıkmaya çalışmaktır. Ulvi Hoca
 
Üst Alt