Allah 'ım şu andan vefat edip ruhumu teslim edeceğim ana kadar, dünyaya geldiğim andan şu ana kadar bilerek ve bilmeyerek , isteyerek ve istemiyerek işleyeceğim ve işlemiş olduğumher günahtan, küfürden, şirkten, Azabına Nail Olmamı sağlıyacak, gazabına düşürecek,İmansız gitmemi sağlıyacak, Rızandan Uzaklaştıracak, rahmetinden Uzaklaştıracak herşeyimden, hareketlerimden, düşüncelerimden, sözlerimden, günahlarımdan, isyanlarımdan, asilikleirmden, Hamd Etmeyişlerimden, Şüretmeyişlerimden, nefsani hareketlerimden, şaytana ve nefsime tabi oluşlarımdan, bu dünyaya tamah ve meyil edişlerimden riya, kibir, kin ve hasetlerimden, aklıma gelen ve gelmeyen bu tip şeylerin tamamından ve benim vesilemle ve benim vesilem olmadan kendiliğinden bunlara uyan ortak olan organlarımın bu tip günah ve herşeyinden Tövbe Ederim ya Rab Tövbe Ederim Ya rab Tövbe Ederim ya Rab
Sen'den Sana sığınırım Ya rab, Sen'den Sana sığınırım Ya Rab, Sen'den Sana sığınırım Ya Rab
Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab, Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab, Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab,
Affına Mağfiretine talibim Ya Rab. Affını diler, Affına sığınır Affına Dua Eder, Affını dilenir ve Sen 'den isterim Ya Rab
Aciz bir kulum Ya Rab, Yoktur Sen 'den Başka Gidecek Kapım ya Rab, Bırakme ortada Affet Al Beni Rızana ya Rab, günahlardan Sakındır ve Koru beni Ya Rab
Şükrüm herdaim Sana ya Rab Amin.
Sen'den Sana sığınırım Ya rab, Sen'den Sana sığınırım Ya Rab, Sen'den Sana sığınırım Ya Rab
Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab, Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab, Azabından Gazabından Rahmet 'ine Sığınırım Ya Rab,
Affına Mağfiretine talibim Ya Rab. Affını diler, Affına sığınır Affına Dua Eder, Affını dilenir ve Sen 'den isterim Ya Rab
Aciz bir kulum Ya Rab, Yoktur Sen 'den Başka Gidecek Kapım ya Rab, Bırakme ortada Affet Al Beni Rızana ya Rab, günahlardan Sakındır ve Koru beni Ya Rab
Şükrüm herdaim Sana ya Rab Amin.